Hirdetés
- Anker Soundcore AeroFit 2 – egy jó ötlet
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb656
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy észrevételt szeretnék megírni. Le szerettem volna váltani az XP-t az új (hiperultrasuperbrutál) Windows 7-re. Nos meg is történt, futott is rendesen, mígnem a spyware doctort fel nem telepítettem és össze nem akadt a mozillával. Sokáig kellett szűrnöm, míg rá nem jöttem, hogy a kettő nem fér el egymás mellett. Lassan (kb 4-5 perc) vagy egyáltalán nem volt hajlandó betölteni egy google méretű oldalt. Most alternatívát keresek spyware írtásra. Sokan emlegették itt a fórumon a Malwarebytes Antimalware programot, de ha jól értelmeztem, akkor ez csak passzív védelmet nyújt. Minden esetre, ha valakinek van valami ütős progija ami bevált és aktív védelmet nyújt, ne tartsa vissza
.Üdv.: Bala
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.