- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Érdekes, hasonló hibám volt már nekem is Outpost Firewallal, de az reprodukálható volt: amikor elkezdtek döngetni az új kapcsolatok (pl. IE új weblapot nyit meg), akkor azonnal kékült. Valamit változtathattak a rendszeren w2ksp3/wxpsp1 környékén, egy csomó régebbi tűzfalat kipróbáltam és mindegyik valahol ''furcsán'' viselkedett (ha egyáltalán elindult).
-
Gregorius
őstag
Te tudod, h melyik érték mit jelent? Felnézek Rád!
Enyhe túlzás és inkább tapasztalat. A linkelt cikkben egyébként benne van kockául, hogy melyik mi, én csak fordítottam :P
Létehzhet az, h a Matrox Powerdesk így tönkrevágja a rendszert???
Ami driver az azt vág tönkre és úgy, amit és ahogy nem szégyell.
XP alatt még nem volt dolgom a legújabb Matrox cuccokkal, de win2k alatt itt több gépen is gond nélkül fut.
A hiba spontán jön, vagy csinálnod kell közben valamit, hogy ''megtörténjen''? -
Gregorius
őstag
Error Message: STOP 0x000000D1
[L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;293077[/L]
Látszólag irdatlan nagy driverhiba (nagyon ritka, hogy a 4. érték abszolút nulla legyen)
Nem frissítettél verziót valamelyik driverből?
Esetleg érdemes megnézni az eseménynaplót, hátha panaszkodik a hdd vezérlőre (timeout, vezérlési hiba, stb...), mert akkor az új vinyóval van a gond.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest