- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Újratettem a wint, más verziót, azóta nem volt semmi galiba, kékhalál, fagyás
Csak egy furcsaság van, ha alvóba lemegy nem jön vissza, csak a reset segít, ahogy olvastam már erről, sokaknak van ilyen gondja. -
De4d
őstag
Igen, de most is a 13 x van fent, a flash playert azt hiszem kikapcsoltam, de a shockwave-t nem.
Egyszerűen komolyan nem tudok már mit kezdeni vele, sok ezerért meg nem akarom elvinni szervizbe, az amúgy garis cuccaim, de szinte mind máshova szól, ergo nem is tudnám elvinni egy olyan helyre ahova kéne, max valami magán szervizbe,de akkor meg a garinak off.
Az alaplapot lehet valahogy ellenőrizni valamivel?
Minden más hardvert már ellenőriztem teszteltem.... -
De4d
őstag
Üdv.
Sajnos megint csak kapom a kékhalálokat a szokásos üzenetekkel.
System service exp illetve nonpaged area hibákkal.
nem volt egy hétig semmi, aztán az elmúlt 2 napban 3 is volt, mindig ugyanakkor, leállítás, alvó módba le/fel lépéskor, illetve "böngészés" alatt, miután kilépek egy játékból. Terhelés alatt nem.
Most olvastam akinek hasonló gondjai voltak hogy a chrome flash payer meg a shockwave is okozhatja...
Megpróbálom hogy teljesen legyalulom a chrome-t, a kérdésem az lenne hogyan lehet teljesen legyalulni?
Ha ez sem segít, akkor már tényleg csak egy reisntallban reménykedem, másik oprendszer verziót feltéve... -
De4d
őstag
Érdekes, ha kikapcsolom, akkor a verzió szám változik, illetve eddig semmilyen oldalnál nem írta hogy flashplayert igényel.
Ha nagyon úgy van váltok böngészőt, azt megtudod mondani hogy hogyan lehet átpakolni az adatokat, kukikat?
Ne kelljen minden jelszót, nevet, oldalt stb. beírni minden egyes oldalon. -
De4d
őstag
Ha letiltom az elég? Vagy cserélni kéne másik verzióra?
-
De4d
őstag
Munkahelyen ez volt életem első kékje, azért durva.
Ha mondjuk ez a gond, akkor otthon hogy hogy kb 2-3 naponta van egy, itt meg kb fél év alatt volt egy, korábban exp. volt, fél éve van win7 itt, azóta használok chrome-tA többi verziószám nem lehet érdekes? Silverlight stb. verziószám?
-
De4d
őstag
Helló.
Egészen hihetetlen dolog történt, bent vagyok a munkahelyemen, ebéd szünet, böngészek, ugyanazzal a böngészővel amit otthon használok Chrome, és kékhalált kaptam ugyanazzal a hibával mint amik otthon kísértenek egy ideje.
Létezhet hogy böngésző okozza? Emailjeimet ugye csak úgy tudom elolvasni ha bejelentkezek. -
De4d
őstag
Sajnos az nem számít sokat, erre már rájöttem.
Nekem is voltak kékek, bár pár napja semmi egyelőre, és full ugyanaz a win van a gépen mint az előző konfigomon.
Minden hardver már szinte tesztelve volt, és mégis.
Valamit nem szereti a másikat, és összeakad a winnel, bármi lehet.
Egy dmp-ről képet felteszem szerintem többet lehetne kiokoskodni. -
-
De4d
őstag
Kábelek okozhatnak kékhalált?
Pl mindig be volt dugva usb-n a mobiltöltőm (még akkor is ha nem töltött a telefon) minek húztam volna ki, mindig kéznél volt, útban sem volt. Azóta megint nem volt kékes, bár nem hinném annyira hogy akár ez is lehetne a gond. -
De4d
őstag
Én is így vagyok vele, csak sokan felpakolják a frissebb biost, én még sosem, mert sose volt bios gondom.
Egyelőre semmi, remélem marad is így, de volt már korábban is hogy majd egy hetet bírt a gép. Szóval még nem nyugodtam meg. De hátha. De ha esetleg ez volt a gond, nem értem, mert pont az sp1 nem ment fel, csak ilyen 1-2 megás védelem növelő stb. frissítések, szóval semmi "komoly" ami magyarázná a memós kékhalálokat.
-
De4d
őstag
Biost frissíteni nem "veszélyes" ?
Egyébként ha nincs gondja a géppel az embernek akkor is érdemes frissebb bios, vagy akkor felesleges hozzányúlni?Visszatérve, nem akarom elkiabálni, de mióta feltoltam egy csomó win frissítést nem volt kékhalálom.
(De az sp1 azóta sincs fent, sehogy sem engedi feltenni) -
De4d
őstag
Üdv.
System service exception kékhalált kapok még mindig.
Minden hardver tesztelve volt ramok, hdd, ssd, proci, vga semmi hiba sehol sem.
Elvileg ez a kékhalál illesztőprogram gond. Máshol is olvastam hogy, win frissítések megoldják.
Ami nekem erősen gyanús hogy win7 ultimate-m van, sp1 nélkül.
Ami eléggé lehet gond, viszont nem tudom feltenni az sp1-et a telepítés végén megáll, hogy nem sikerült telepíteni, jelenleg nem eredeti winem van. Nem eredeti winre fellehet tenni valahogy utólag?
Próbáltam már utólag win frissítéssel, külön leszedve az sp1-et de nem ment fel.
Vírusok elvileg kiírtva, nem tudom, mennyire számít hogy új modern hardverek vannak, mert ugyanez a win a régi konfiggal nem adott semmilyen kékhalált, -
De4d
őstag
válasz
BerlinBoy632 #3325 üzenetére
Helló.
Nagyon vga driver gyanús, ilyenek voltak nekem is, 14 felett.
Tegyél fel 13-ast azokkal nem lesz, nekem is megszűnt az ilyen jellegű.
Tudom egy olyan vga amid van megérdemelné az új drivert, nekem is 280x-em van.
Neten sok külföldi fórum van ahol 14 felett ezekkel a karikkal kékezik a gép. -
De4d
őstag
Na megvolt a memtest 12 óra 12 pass, semmi hiba. A ram okés hardverügyileg.
Lehet hogy mégis egy ilyen kínkeserves haxdoor vírus? -
De4d
őstag
Tegnapelőtt lefuttattam pár víruskeresést, ellenőrzést, ramokat átcseréltem a slotokba, vga-t igazgattam stb.
Azóta megint nem volt semmi. Ami feltűnt, nem tudom egyáltalán lehetséges-e ha, pl a ramok vga nem volt rendesen a slotban az okozhat kékhalált? (egyáltalán akkor elindul a gép rendesen) Lehet csak én éreztem lazának a ramokat, illetve a vga is lehet csak akkor lazult meg mikor kivettem mellőle a ramokat, és hozzáértem a vgahoz, ez nem derül ki már soha, de lehet alapból lazák voltak.
Vagy esetleg valamilyen trójai? Nod nem talált, de a Malwarebytes talált jó párat, illetve a regcure pro sokat ami nem tetszett neki.
Illetve az mennyire lehet ilyen szempontból gond hogy nincs sp1 a gépen. Sima win7 64 bit ultimate (még a korai verzió)
Az AHCI miért fontos? Ha utólag nézném meg a biosban számítana? -
De4d
őstag
Na 3 nap után ismét volt egy hajnalban egy win32sys-es kékhalál :\
-
De4d
őstag
De ha mondjuk rossz lenne fizikailag a ram, akkor hogy hogy gamelés alatt nem történik semmi, csak amikor bezárom a programokat, wint, illetve pihenőmódban. Mikor driver csere volt, a régire semmi nem volt, és lekopogom "kop kop" mióta megint egységes driver van fent (2napja) semmi hiba.
-
De4d
őstag
Illetve, elég alap win7em van, semmi frissítés nincs rajta, letiltottam, mert korábban valamelyik hazavágta olyan szempontból hogy folyamatosan szaggadtak a programok, fps dropok voltak ugrált az fps érték, mint ha agyon lett volna terhelve, és vagy 10 játék futott volna egyszerre.
-
De4d
őstag
Húha rendes memtest nem volt, csak felületesen.
A kernelezési gond az nem lehet hogy csak mert 1 file hibás?
Tegnap beleéztem ezekkel fórumokba, és ott csak annyit írtak szinte hogy ki kell cserélni egy exe filet meg ilyenek. -
De4d
őstag
Lehet hülye kérdés, most használok először ssd-t azon van a rendszer Lehetnek ilyen gondok hogy bad sectoros vagy bármi, és olyan helyen van ami pont ezeket a fileokat tartalmazza, és nem mindig tudja olvasni azokat a fileokat?
Van belső winyóm is, de azon szinte csak adatok vannak, ha esetleg ott lenne gond, de ha nem használom akkor is előjöhetnek a kékhalálok? Van összefüggés? -
De4d
őstag
Téged is utolért a kékhalál?
Borzasztó idegesítő egy dolog.
Tegnap feltettem a gyári dvdről (egy teljes driver ccc gyalulás után) ami van.
Érdekes módon most valóban az van fent ami azon. Pedig volt már hogy feltettem de akkor a ccc más verziójú volt.
Most tuti olyan van fent ami összhangban van egymással. Szerencsére nem volt semmi blue halál, eddig (kop kop) de egy nap nem mérvadó.
A dump fileból amúgy mi alapján lehet leszűrni hogy mivel van gond ha sikerül megnyitni?
Amit nem tudok megérteni hogy nem kizárt sajnos a hardver gond se, de akkor miért nem játék alatt, terhelés alatt fordul elő, hanem ha csak bezárok dolgokat. Pl gép kikapcs, pihenő módban, vagy abból vissza, esetleg játékból való kilépés után, win restart után. -
De4d
őstag
Azzal kb. 1 hétig egyszer nem volt kékhalál, utána kérdeztem meg hogy mennyire lenne érdemes leváltani egy újabbra, és amióta megint újabbak próbálkozom, előjön
Amit észrevettem amikor az volt fent, hogy a CCC iszonyat puritán volt, semmit nem tudtam állítani, még a verzió számot se lehetett megnézni.
-
De4d
őstag
Egyébként akitől vettem azóta eltűnt hetek óta be se lépett, de ami utoljára írtam a "kedves" eladónak, semmit nem reagált, kezdek megint gyanakodni, miért akarta olyan sürgősen eladni. De mivel még nem száz hogy a vga rossz, nem ítélkezem.
-
De4d
őstag
Volt tesztelve másik gépben még anno mikor képhibák voltak, szaggatások. Akkor azoknál kiderült hogy ezekről a vga-ról lespórolták az árnyékolást, és én egy vacak dsub átalakítóval használtam, vettem egy DVI kábelt, képhibák megoldva. A szaggatásokat pedig valami winfos frissítés okozta, mert újraraktam anno, letiltottam az autofrissítéseket, és semmi szaggatás nincs.
Furmakban teszteltem itthon is 80 fölé nem ment, volt Volleyel is tesztelve abban a bizonyos másik gépben, bár ott kb 2 órát ment a vga, szal nem mérvadó a kékhalálra, lehet ott sose lett volna gond, de lehet ha ott is ment volna még pár órát előjön. -
De4d
őstag
Hát a legújabb driverrel is kékhalálozik.....
-
De4d
őstag
Nem akarok hülyeséget írni, meg nem mondom fejből, mikor újra raktam a 14.4et ott voltak az illesztőprogik és volt egy olyan hogy HDMI de az nem a vga monitor féle driver? Azt nem tettem fel, mert arra gondoltam amit már említettem hogy nem használok hdmi-t ls lehet azért volt a 14.4el kékhalál mert kereste de nem találta. és a monitor vga kapcsolathoz van köze.
-
De4d
őstag
-
De4d
őstag
Na a 13.25-el semmi kékhalál nem volt, napok óta, tegnap éjjel hagytam az egész gépet futni is, de semmi hiba.
Viszont nem tudom mennyire jó még ez a driver, mert nem egy mai darab már :\ -
De4d
őstag
Mondjuk alvó mód alatt azt értem hogy kikapcsol a képernyő (csak mert több ilyen mód van, a fene se tudja melyiknek mi a rendes elnevezése) Mert van ugye olyan hogy ki is jelentkezik, van hogy leállnak a ventik, mintha be se lenne kapcsolva a gép, és ha visszahozom akkor felpörögnek újra stb.
Alvó mód, készenléti állapot, valami ilyesmi elnevezések vannak
WDM-et? Az pontosan milyen? -
De4d
őstag
Na 2 napja lecseréltem a 14.4-es drivert egy korábbira, 13.25 azóta még nem volt kékhalálom (adja az ég hogy ne is legyen) tegnap délután 5-től is ment este 11-ig a gép, játszottam is, neteztem is, hagytam többször lemenni alfába, se akkor, se az alatt, se az alól visszahozva se, eddig szerencsére.
Ha valóban ez volt eddig a gond, arra van valakinek ötlete hogy miért csinálja ezt egy 14.4-es driverrel?
Ennyire fos a legújabb ati driver?
Olvasgattam más forumokat, sok embernek okoznak kékhalált de teljesen random, valakinek más verziójú driver. Ennyire pocsékra csinálja az amd a vga drivereket? :\
Ha valóban driver gond volt eddig, akkor viszont azt nem értem hogy miért csak bizonyos esetekben jött elő? Alvó módban főleg, játék alatt sosem, pedig ha driver gond volt akkor hihetőbb lenne ha vga "használata" közbe jön elő, nem pedig szunyókáló állapotban. Az hogy függ össze a vga driverrel?
Kicsit érthetetlen számomra -
De4d
őstag
Az imént megint volt egy bluescreen, ugyanazzal
-
De4d
őstag
kód alapján visszakerestem, leszedtem az usb3 drivert, felkiáltó jel eltűnt. Bár nem sokat számít szerintem, de már minden eltüntetve, vírusirtók futtatva, egyelőre maradt fent a legfrissebb Ati driver 14.4, nem raktam vissza korábbit, bár azt hallottam a legjobb a 13.25, de gondolom ez is kinek hogy.
Egyelőre "kop kop" ma se volt bluedeath (forradalmasított név), az az bluescreen -
De4d
őstag
Rendes memtestet még nem futtattam, csak a win7es memoria diagnosztikát.
Gondolkodtam egy driver cserén, a legújabb van fent, 1x felraktam a 13.25-t de arra nem emlékszem akkor volt e kékhalál, még a korábban volt hogy 4 napig nem volt semmi, de hogy akkor éppen melyik driver volt fent, nem tudom, de muszáj voltam újra rakni a wint, mert valami win frisstítés miatt droppolt az fps, újrarakás, win7 frissítések tiltása, és azóta hasít a gép.
Lekopogom, tegnap nem volt kékhalálom. A korábban olvasott override licence nálam se volt engedélyezve, másnak is okozott kékhalált.
Viszont nem tudom honnan lehetne, és milyen driver ahhoz az usb3-ra. Egyébként egy GBTE b85m d3h lapom van. -
De4d
őstag
Feltettem a regcure pro-t nem mondom hány ezer hibát talált
lefuttattam még jobban hasít a gép kb 5 mp alatt betölt, meg a win intézőre is ránéztem volt 3 felkiáltó jeles cucc kettőt sikerült kijavítani automatikusan. Az a fajta win32k.sys probléma meg is oldódott, de azóta másik kékhalált kapok, napi 1x átlagban ugyanúgy
De se nonpage area, se semmi ilyen hiba "kód" nincs.
Egy "sima" kékhalál jön be, és csak annyit ír hogy 0xA00001. Hazaérek erről is dobok fel egy shotot.
A felkiáltó jeles ami maradt a kód alapján rákerestem a googlebe USB 3 csatlakozókra vonatkozott, nos nincs semmi amit használok rá, gondolom azért dobja ki, és felraktam anno az alaplai cdről azt is, lehet ha leszedem akkor megszűnik a felkiáltó jel, de szerintem ennek semmi köze a kékhalálomhoz
Valami mindig van -
De4d
őstag
Csak hardver hiba ne legyen, mert falnak megyek
Az auto restart ki van véve hisz nem tudtam volna lefotózni.
A másikat nem tudom, megnézem azt is ha hazaérek.
Egyébként korábban még futtattam proci vga teszteket, hd sentinel fent volt, semmi problémát nem vettem észre, külön memtestet még nem futtattam. (ezeket alapból megszoktam csinálni, új hardverek esetén, ilyenkor nyomok egy tesztet, hogy minden okés e a hardverekkel) -
De4d
őstag
Hali.
Sajnos naponta 1x mindig kapok egy kékhalát, nem tudom mi lehet az oka.
Utána néztem a hibakódnak, elvileg lehet vírus, tegnap talál is a nod32 3at. azonnal irtottam, de mikor leállítani akartam a gépet, megint bejött. Játék alatt szerencsére sosem kaptam "kop kop" mindig csak ha kikapcsolom, bent vagyok winben de nem nyúlok a géphez, és alvó állapotban van, egér mozgatásra, felpörög a gép és volt hogy a kékhalál fogadott
Valaki ennyiből ki tud okoskodni valamit?win32k.sys
Page_fault_in_nonpaged_area
***Stop: 0x00000050
***win32.sysTeljesen új konfig (csak a belső hdd, Odd a régi)
Az oprendszer egy ssdn van. Win7 64 bitMajd ha szükséges képet is tudok mutatni.
-
De4d
őstag
Helló, leírom ide is gondom hátha van valakinek ötlete, megoldása.
Új konfigot raktam össze.
GBTE B85M D3H lap
GBTE r9 280x
Corsair veng. 2x4 gb 1600 cl9
i5 4570 proc.
SSD 120gb samu evo 840A gondom az lenne hogy se a winben, se játék alatt nem fagy, semmi, de ha a gép stand by-ba kerül x perc után, onnan nem jön mindig vissza és kékhalálozik.
Utána lefutott egy teszt memók mennek, nem jelzett hibát, hiba kódot meg nem mondom mi volt.
De csak ilyen helyzetben jött elő, illetve 1x leaállítás alatt. Tehát valami ki-be kapcsolás/stand by állapot váltásoknál jött elő.
Mégis mi lehet a gond?
Más fórumban azt mondták ne cd-s drivereket rakjak fel hanem gyártó oldaliakat, lehet driverek ütköznek, más vga hibát mondott. Túlmelegedés sehol nincs, fent van HD sentinel 100% on az SSD HDD állapota stb.
Bár külön memteszt, prociteszt, ssd/hdd tesztet még nem volt.
Vga ment 3dmart alatt ott semmi, de azt más konfigban volt még.
Win7 64 bit op. de ezzel nem lehet gond a korábbi konfigomon ugyanez a típus volt fent, sose volt kékhalálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged