- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markkomarom
csendes tag
válasz
Markkomarom #2829 üzenetére
Sziasztok! A frissítései után,jó a gép,jól is működik,most nem hal be mindenen.
Szerintem a Galaxy S4 eszközillesztője lehet(ett) a hiba. -
Markkomarom
csendes tag
válasz
CoolMan #2827 üzenetére
Heló,csináltam egyet 10.-re,de ugyanúgy bejött a kékhalál. Utána csináltam mégegyet,akkor júni 29-re,akkor meg nagyon lassú lett. Most telepített 16 frissítést,kíváncsi leszek,mi lesz holnap. Ha nem lesz jó,újra lesz telepítve,remélem jó lesz. Esetleg tudja valaki mi az a 0x00000018 hiba? Rákerestem googleben,de kimondottan nem utaltak rá,hogy vírus vagy mi.
-
Markkomarom
csendes tag
Sziasztok! 4-5 napja jött elő először a kékhalál,internetezés közben. Le is fényképeztem a képernyőt,de nem tudom elküldeni,mert mikor telefonról (iPhone 4s) tenném át a képeket gépre,lefagy,és kijön a kékhalál.Eddig sosem csinálta. Hozzáteszem,mielőtt előjött,Samsung Galaxy S4 telepített magának egy eszközillesztő szoftvert.Windows Vistát használok. Naponta egyszer-kétszer jön elő a kékhalál,már meg sem merem nagyon terhelni a gépet,nehogy lefagyjon,és "elessen".
A hiba kódját leírnám:
STOP : 0x00000018 (0x96A3E9C8, 0x874B8410, 0x00000002, 0xFFFFFFFFGép tulajdonságai:
Processzor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2,20 GHz 2.20 GHz
Memória (RAM) : 2,00 GB
Rendszer típusa : 32 bites operációs rendszerVálaszokat előre is köszönöm,remélem sikerül megoldást találni a problémára. Esetleg egy újratelepítés sikerülhet? És ez a hibakód mi lehet? Talán vírus?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged