- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markkomarom
csendes tag
válasz
Markkomarom #2829 üzenetére
Sziasztok! A frissítései után,jó a gép,jól is működik,most nem hal be mindenen.
Szerintem a Galaxy S4 eszközillesztője lehet(ett) a hiba. -
Markkomarom
csendes tag
válasz
CoolMan #2827 üzenetére
Heló,csináltam egyet 10.-re,de ugyanúgy bejött a kékhalál. Utána csináltam mégegyet,akkor júni 29-re,akkor meg nagyon lassú lett. Most telepített 16 frissítést,kíváncsi leszek,mi lesz holnap. Ha nem lesz jó,újra lesz telepítve,remélem jó lesz. Esetleg tudja valaki mi az a 0x00000018 hiba? Rákerestem googleben,de kimondottan nem utaltak rá,hogy vírus vagy mi.
-
Markkomarom
csendes tag
Sziasztok! 4-5 napja jött elő először a kékhalál,internetezés közben. Le is fényképeztem a képernyőt,de nem tudom elküldeni,mert mikor telefonról (iPhone 4s) tenném át a képeket gépre,lefagy,és kijön a kékhalál.Eddig sosem csinálta. Hozzáteszem,mielőtt előjött,Samsung Galaxy S4 telepített magának egy eszközillesztő szoftvert.Windows Vistát használok. Naponta egyszer-kétszer jön elő a kékhalál,már meg sem merem nagyon terhelni a gépet,nehogy lefagyjon,és "elessen".
A hiba kódját leírnám:
STOP : 0x00000018 (0x96A3E9C8, 0x874B8410, 0x00000002, 0xFFFFFFFFGép tulajdonságai:
Processzor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2,20 GHz 2.20 GHz
Memória (RAM) : 2,00 GB
Rendszer típusa : 32 bites operációs rendszerVálaszokat előre is köszönöm,remélem sikerül megoldást találni a problémára. Esetleg egy újratelepítés sikerülhet? És ez a hibakód mi lehet? Talán vírus?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest