Új hozzászólás Aktív témák
-
takessz
senior tag
válasz
Flickering #3108 üzenetére
Én special Win 8 at ajánlok nekem most az van ugy ez volt mint neked és itt még nem dobta el magát a rendszer
-
takessz
senior tag
válasz
Flickering #3103 üzenetére
Nekem is ez volt elöször arra gyanakodtam hoyg a memoria idözétésekel volt gond mert alapon 9-12-12-30 on menek én pedig 9-9-9-24 en nyomtam win7 be szintén tabozgatások kor jött elö most felraktam egy win 8 at eddig még nem jellentkezett lehet win 7 em lett oda :$ Probáld meg te is hátha
Wabull nem tudom akkor mi a franc lehet kép alapján memoira hibára mutatt de ha megint kifagyot akkor valszeg más
-
takessz
senior tag
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-02/01/362659_spep6net2x0u0n8c_hiba.jpg erre tud valaki valamit frissen telepitett windows es be be adja illetve a 15oràs memtestbe nem hibàzot!
-
takessz
senior tag
Erre valaki valamit memtestnél pass 3 pass 4 ig semmi hiba több mint 2 óra futott nem vágom mi lehet!!! aki tudja help pls
-
takessz
senior tag
válasz
LordMaxtor #3087 üzenetére
Szia szerintem vírusos a hal.dll-ed ami viszont nem túl jó azt sürgősen vizsgáld meg vagy win reinstall lehet majd a vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest