- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
szaki26a #1934 üzenetére
Ahham, értem. Nekem most a 12.4-es van fent, ezt telepítettem teljesen újra, de semmit nem ért. Külföldi fórumokon a 12.6 betat ajánlották, hogy próbálja ki az akinek ilyen problémája van, de ha az sem segít, akkor én is visszafele kezdek el menni a verziószámokban.
Egy bő hónapja a Norton Internet Security csinálta a fesztivált, az megoldódni látszik, most meg ez... 10 év alatt összesen nem volt ennyi kék halálom, mint most egy másfél hónap alatt...(Mellesleg azt is megfigyeltem a külföldi fórumokon, hogy ez a hiba, csak AMD processzor esetében lép fel. Intel processzoros géppel nem láttam olyat aki jelezte volna a problémát. Ez szerintem nem véletlen. Neked is AMD processzorod van?)
-
Zolee11
senior tag
-
Zolee11
senior tag
válasz
CoolMan #1847 üzenetére
Mindenképp leszedem, mert a memtest már 2. körben fut hibátlanul, így ez nem memória hiba lesz. Leszedem, aztán meglátjuk előjön-e ismét a hiba. A jelszókezelőjével léptem be olyan oldalakra ahol felhasználónév illetve jelszó páros kell, így azt is most át kell néznem/mentenem.
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Szombat óta rendszeresen (minden nap) kék-halálozik a gépem az alábbi képek alapján valami kideríthető? Kb. 1,5 hónapja cseréltem vga-t, de eddig nem volt semmi probléma, terhelés alatt sem hibázik a kártya, Prime95 is futott egy fél órát, de nem hibázott.
Futtatok egy memória tesztet, mert első körben nekem az a gyanús elem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged