- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
válasz
Hedgehanter #566 üzenetére
persze sztem az összes lehetséges verziot probáltam(amugy 2 rammal is hibázott) most ebben (256-512-256) a felálásban nem hibázik memtest alatt
win formázásnál ujra lett particionálva a teljes hdd -
TitiRii
senior tag
uj már partmgr.sys el is elszál, gyanitom valami a vinyo vagy a particiók közelében nem lesz oké
-
TitiRii
senior tag
hello
tippet kérnék mert nekem nincs lövésem sebe esett ide egy gép (gigabyte 7vax lap 2.8 septron 1 X 512 400 kingston 2x 256 400 mx4 vga )
tetű lasu volt egyfolytában ujraindult gyakorlatilag 2 -3 percnél tovább nem is ment egyhuzamban, nem tudom mivel halt el mert az automatikus ujrainditást se tudtam kilönina mondom akkor biztos a ramok, metest be, szépen talál is 16 majd 32, majd megy még kicsit és aztán onantól az ősszes. na mondom enyire halott memoria az gyanus álltalában az ilyesmi laz alplap hiba
berakosgatom egyesével, ugy kifogástalanra vizsgázott mind, ha ujra össze raktam őket akkor hiba, mígnem eyszer ugy kerültek be a foglalatokba hogy 256 512 256 igy lefutott 3X is a teszt hibátlanra. de az ujraindulás nem szünt meg meg a tetü sebeség se.
ok rexp nincs mit tenni
fel is ment szépen, jol is ment, rakom fel a drivereket, majd video kari drivnál elszál de most már látom hogy non paged van..
restart, proba 2, felmegy
majd hang kari is felmegy
de random megfegy non paged el, és sokszor az ntfs.sys okolja mint főbünöst. ráadásul minden egyes halál után ellenörzi a chdisk a temp particót.
ezt leszámítva szépen és gyorsan muszikál. tipp? mit mondjak a gazdijának? ez most vinyó ram lap táp vagy win hiba vagy mind 1X re ?
összegezve ,minden müködik csak néha non paged ntfs.sys által a leg váratlanabb dolgokban, majd restart és akkor chdisk fut a temp particióra(külön particion van)
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest