- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
hello
tippet kérnék mert nekem nincs lövésem sebe esett ide egy gép (gigabyte 7vax lap 2.8 septron 1 X 512 400 kingston 2x 256 400 mx4 vga )
tetű lasu volt egyfolytában ujraindult gyakorlatilag 2 -3 percnél tovább nem is ment egyhuzamban, nem tudom mivel halt el mert az automatikus ujrainditást se tudtam kilönina mondom akkor biztos a ramok, metest be, szépen talál is 16 majd 32, majd megy még kicsit és aztán onantól az ősszes. na mondom enyire halott memoria az gyanus álltalában az ilyesmi laz alplap hiba
berakosgatom egyesével, ugy kifogástalanra vizsgázott mind, ha ujra össze raktam őket akkor hiba, mígnem eyszer ugy kerültek be a foglalatokba hogy 256 512 256 igy lefutott 3X is a teszt hibátlanra. de az ujraindulás nem szünt meg meg a tetü sebeség se.
ok rexp nincs mit tenni
fel is ment szépen, jol is ment, rakom fel a drivereket, majd video kari drivnál elszál de most már látom hogy non paged van..
restart, proba 2, felmegy
majd hang kari is felmegy
de random megfegy non paged el, és sokszor az ntfs.sys okolja mint főbünöst. ráadásul minden egyes halál után ellenörzi a chdisk a temp particót.
ezt leszámítva szépen és gyorsan muszikál. tipp? mit mondjak a gazdijának? ez most vinyó ram lap táp vagy win hiba vagy mind 1X re ?
összegezve ,minden müködik csak néha non paged ntfs.sys által a leg váratlanabb dolgokban, majd restart és akkor chdisk fut a temp particióra(külön particion van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest