Hirdetés
- iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - MIUI / HyperOS topik
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon

Új hozzászólás Aktív témák
- 

J3g
csendes tag
Tiszteletem!
Segítséget kérnék kék halál ügyben. 64 bites vistat használok (most mindegy, hogy miért), és elég sűrűn van mostanában kék halálom. Leginkább 3d alkalmazások közepette, de néha böngészés közben is előfordul. Régen csak nvidia kártyáim voltak, és amikor ati-ra váltottam, akkor kezdődött az egész, ez évekkel ezelőtt volt. De akkor csak kb havi 1 kék halál volt, és mivel szegény core2duo procimat húztam amennyire csak lehetett, nem tulajdonítottam a dolognak nagy jelentőséget, hiszen biztos csak az miatt van. De most már napi 4-5 esetben fordul elő a dolog. Beraktam egy inno3D 7600GST kártyát, tökéletesen stabilan működött a gép 2 napig. Pedig terheltem amivel és ameddig csak lehetett. Visszacserélem a HD4850-re, megint kezdi. Azóta egy hd5770-esre újítottam be, ezzel is csinálja. Úgy gondoltam driver probléma, nem baj felrakok egy régebbit. Igen ám, de azt hiszem a 2012-es utolsónál öregebbet nem enged felrakni, mondván, hogy ez a driver nem ehhez a kártyához való.
Aztán találtam 1 fórumot, ahol valamelyik kék halálos problémára írta valaki, hogy ő a virtuális memória méretét fixre állította, ez neki orvosolta a problémáját. Megtettem én is, azóta csak simán fekete képernyő fogad a már megszokott kék helyett. Tanácstalan vagyok. Ha esetleg valaki segíteni szeretne, kérem ne azzal kezdje, hogy windows reinstall, meg tegyek fel windows 7et.
Amúgy túlmelegedési problémáim sincsenek. A gépben minden csatlakozót széthúztam, újra összedugtam, sata kábeleket cseréltem, kivettem a tv tuner kártyámat, ramokat cserélgettem egymással, illetve a slotokban. De mivel a régi nvidia kártyával tökéletes volt a gép, ezért én az ati driverekben érzem a megoldást. Csak nem tudok régebbit felrakni, pedig nem mai már a HD5000es széria sem.És egy screenshot a végére: minidump
Ha esetleg hasznos lehet, szívesen leírom a hardvereket a gépből.
Előre is köszönöm a segítséget. Bármi segíthet

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vicces képek
 - Autós topik
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Fogyjunk le!
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Horgász topik
 - Futás, futópályák
 - További aktív témák...

- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
 - Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
 - MS SQL Server 2016, 2017, 2019
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
 - Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest