Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
J3g
csendes tag
Tiszteletem!
Segítséget kérnék kék halál ügyben. 64 bites vistat használok (most mindegy, hogy miért), és elég sűrűn van mostanában kék halálom. Leginkább 3d alkalmazások közepette, de néha böngészés közben is előfordul. Régen csak nvidia kártyáim voltak, és amikor ati-ra váltottam, akkor kezdődött az egész, ez évekkel ezelőtt volt. De akkor csak kb havi 1 kék halál volt, és mivel szegény core2duo procimat húztam amennyire csak lehetett, nem tulajdonítottam a dolognak nagy jelentőséget, hiszen biztos csak az miatt van. De most már napi 4-5 esetben fordul elő a dolog. Beraktam egy inno3D 7600GST kártyát, tökéletesen stabilan működött a gép 2 napig. Pedig terheltem amivel és ameddig csak lehetett. Visszacserélem a HD4850-re, megint kezdi. Azóta egy hd5770-esre újítottam be, ezzel is csinálja. Úgy gondoltam driver probléma, nem baj felrakok egy régebbit. Igen ám, de azt hiszem a 2012-es utolsónál öregebbet nem enged felrakni, mondván, hogy ez a driver nem ehhez a kártyához való.
Aztán találtam 1 fórumot, ahol valamelyik kék halálos problémára írta valaki, hogy ő a virtuális memória méretét fixre állította, ez neki orvosolta a problémáját. Megtettem én is, azóta csak simán fekete képernyő fogad a már megszokott kék helyett. Tanácstalan vagyok. Ha esetleg valaki segíteni szeretne, kérem ne azzal kezdje, hogy windows reinstall, meg tegyek fel windows 7et.
Amúgy túlmelegedési problémáim sincsenek. A gépben minden csatlakozót széthúztam, újra összedugtam, sata kábeleket cseréltem, kivettem a tv tuner kártyámat, ramokat cserélgettem egymással, illetve a slotokban. De mivel a régi nvidia kártyával tökéletes volt a gép, ezért én az ati driverekben érzem a megoldást. Csak nem tudok régebbit felrakni, pedig nem mai már a HD5000es széria sem.És egy screenshot a végére: minidump
Ha esetleg hasznos lehet, szívesen leírom a hardvereket a gépből.
Előre is köszönöm a segítséget. Bármi segíthet
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hobby elektronika
- PlayStation 4
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest