- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DANSIKA
csendes tag
-
DANSIKA
csendes tag
Sziasztok.
Azért nem válaszoltam eddig, mert kb 5-6 alkalommal halt meg egymás után a gépem, aztán hagytam picit pihenni, nem tudom, hogy ezzel mit értem el, de már nagyon ideges voltam miatta.
1333Mhz-n mennek a ramok, 1,5V-n. Kmplayert használok, bár ez valószínűleg mindegy, mert most már akkor is halálozik, ha csak egy sima képnézegetőt (windowsét) próbálom áthelyezni, vagy átméretezni. dxgkrnl.sys hibát ír, de a directx javító progi, amit itt ajánlottatok, azt írja, hogy minden rendben.
Képek amit kértetek:
[link]
[link]
[link]Legalábbis remélem, hogy ezeket kértétek. (Sajnos nem értek a számítógépekhez.)
-
DANSIKA
csendes tag
S lőn, kék halál. Már kezdtem azt hinni, hogy nem lesz gond, erre tessék. Filmet néztem volna éppen, teljes képernyőre akartam állítani, és kipurcant. Tudtok segíteni, mi lehet a hiba?
-
DANSIKA
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap sikeresen megcsináltam a bios frissítést, azóta szerencsére nem találkoztam kék halállal, viszont most meg sokszor szaggat a kép. Netezéskor, sima filmek nézésekor.
Ez a videókártya hibája lehet, vagy valami más? -
-
DANSIKA
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #2253 üzenetére
Időközben újraraktam az avg-t. Most nincs gondja, de ha megint lesz, akkor felteszem amit ajánlottál.
Szerinted az a gond, hogy régi a biosom?Ok, akkor letörlöm. A ramok tesztelve vannak. Tuti jók. Már csak azt nem értem, hogy ha a biossal van gond akkor miért mindig dxgkrnl hibával kapok kék halált, és miért pont a win7 cseréje után kezdte a halálozást.
-
DANSIKA
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #2244 üzenetére
Anno úgy válogattam össze a gépet, hogy később elég legyen 1-1 alkatrészt cserélni, vagy venni hozzá, ha elavul a cucc.
Mint az előbb írtam aida nem olvassa be a bios dátumát. Nem tudom miért nem, de azt igen, hogy még az eredeti 2009-es bios van rajta.
Avg van a gépen, most néztem meg. 64 bites. Akkor a rendszer szerint miért nem kompatibilis???
-
DANSIKA
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/120917/hiba_zenet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt a hibaüzenetet nemrég kaptam. Lehet összefüggés a gondom és ez között?
Pedig elvileg 64 bites!
-
DANSIKA
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #2241 üzenetére
Nem volt ilyen probléma, viszont nemrég újabb kék halál után csak csökkentett módban volt hajlandó indulni a gép, automatikusan, ráadásul net nélkül. Ez miért lehet? A gyerek játszott éppen a neten. Ezt a hibaleírást kaptam:
SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
hibát előidéző driver: dxgmms1.sysMi lehet ez? A windowssal van gond, vagy mivel? Most már nagyon idegesít.
google szerint videókártya driver, csakhogy az a legújabb, nem értem én ezt!!!!
Azt tudom, hogy nem lehetne gond, nincs is semmi észlelhető probléma, csak az állandó kékhalál.
-
DANSIKA
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #2237 üzenetére
64-es driverek vannak fent mindenhez. Videókarim jelenleg nincs. Az alaplapit használom. Az Ati Radeon HD4200. Anno mikor összeraktam a gépet ezek a cuccok még akkor jöttek be. Sajnos videókártyára nem maradt pénzem. Úgy volt, hogy majd veszek, de végül nem kellett, mert ez is elég a páromnak a mafia2, hitman 4 típusú játékokhoz.
-
DANSIKA
csendes tag
Sziasztok!
A gépemen a játékok, (pl mafia 2) állandóan leálltak, ezért újra raktam az op rendszert. Azóta a régi hiba mellé jött, újabb is. Egyfolytában lehal a rendszer, kékhalál és újra indulás. A memóriáim jók, csináltam mem tesztet. A legújabb driver van fent mindenhez. Legtöbbször akkor film nézés közben jön elő a dolog, ezért frissítettem az alaplapi videókari driverét, a hangkártyáét is. Szerintetek mi okozhatja? Próbáltam rá keresni, de sajnos nem nagyon értek angolul, így nem sokra mentem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest