- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1279 üzenetére
Köszi a választ!
Egy rossz szektor van rajta, ami helyileg a rendszerpartícióra esik.
De nem értem, hogy hogy okozhat ez hibát, miközben ezek a bad sectorok le vannak zárva észlelésük után?
Bár a hard disk sentinel nem azt írja rá, hogy rossz szektor hanem azt, hogy gyenge szektor.
Egyébként egy laptopról van szó jelen esetben.Érdekesség a dologhoz még az is, hogy most stabil, nem kékhalálozik. Ebben a stabil állapotban azóta van, mióta törölgettem a partíciórlól elég sokat.
2 héttel később a törölgetés után feltettem egy ut2004-et. 2x kezdtem el vele játszani, mint a 2x kékhalál volt. Ha nem azzal játszok (pl:stalker,quakelive), akkor minden a legnagyobb rendben.Mivel tesztelhetném a vinyót szerintetek?
Volt már:
-Hard disk sentinel felület teszt, lefutott
-HDTune teszt felület, lefutott
-Everest vinyó marattatás, most nem tudom pontosan mennyit, de ez a se hozott semmi eredményt.Avagy milyen módszerrel lehetne a hibát úgy elkülöníteni, hogy ne okozzon bajt?
-
Amacs
aktív tag
Üdv!
Egy egyszerű kérdésem lenne:
Merevlemez miatt lehet bsod?
(Ez a lehet annyit takar, hogy akár naponta is, ha olyan kedve van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest