- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Ilyenkor jön az a dolog, hogy kiprobálni az eszközeidet más gépben, mert valami tuti nem úgy működik, ahogy annak kell. Persze nem 1-2 perces tesztelésre gondoltam, hanem pár órásra. Gondolom, ha volt rá lehetőséged (nem lett kékhalál túl hamar), akkor a HDD-t, memóriákat, videókártyát tesztelted programokkal, ugye?
De4d: a dump fájlban megkeresed a dátumot, amikor kékhalált kaptál és ott kiírja neked, hogy melyk fájl okozta, ezután jöhet a google
Egyébként a vezérlőpultban az eseménynapló (felügyeleti eszközök között) is hasznos jószág.
-
Out
addikt
Milyen BIOS van jelenleg az alaplapodon? Én is amondó vagyok, hogy első körben egy BIOS update kellene, amennyiben nem 1.50 van fenn. Ha 1.50 van fenn, akkor viszont hardverhiba lesz, mivel azt írod sok op. rendszerrel próbáltad már és mind hibára futott valamilyen szinten. Sajnos a dump fájlaidat nem tudom megnézni melóhelyen.
Más: Mostanában annyit foglalkoztam ezzel a BSOD topikkal, hogy a karma megbüntetett és az otthoni gépem is dobálja a kékhalálokat altatáskor. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE, ezt kaptam tegnap és az eseménynaplóban az nvstor64-re hivatkozik. Lecseréltem az Nforce drivert, de ma reggel megint nem tudtam altatni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest