- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Ilyenkor jön az a dolog, hogy kiprobálni az eszközeidet más gépben, mert valami tuti nem úgy működik, ahogy annak kell. Persze nem 1-2 perces tesztelésre gondoltam, hanem pár órásra. Gondolom, ha volt rá lehetőséged (nem lett kékhalál túl hamar), akkor a HDD-t, memóriákat, videókártyát tesztelted programokkal, ugye?
De4d: a dump fájlban megkeresed a dátumot, amikor kékhalált kaptál és ott kiírja neked, hogy melyk fájl okozta, ezután jöhet a google
Egyébként a vezérlőpultban az eseménynapló (felügyeleti eszközök között) is hasznos jószág.
-
Out
addikt
Milyen BIOS van jelenleg az alaplapodon? Én is amondó vagyok, hogy első körben egy BIOS update kellene, amennyiben nem 1.50 van fenn. Ha 1.50 van fenn, akkor viszont hardverhiba lesz, mivel azt írod sok op. rendszerrel próbáltad már és mind hibára futott valamilyen szinten. Sajnos a dump fájlaidat nem tudom megnézni melóhelyen.
Más: Mostanában annyit foglalkoztam ezzel a BSOD topikkal, hogy a karma megbüntetett és az otthoni gépem is dobálja a kékhalálokat altatáskor. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE, ezt kaptam tegnap és az eseménynaplóban az nvstor64-re hivatkozik. Lecseréltem az Nforce drivert, de ma reggel megint nem tudtam altatni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest