Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Ilyenkor jön az a dolog, hogy kiprobálni az eszközeidet más gépben, mert valami tuti nem úgy működik, ahogy annak kell. Persze nem 1-2 perces tesztelésre gondoltam, hanem pár órásra. Gondolom, ha volt rá lehetőséged (nem lett kékhalál túl hamar), akkor a HDD-t, memóriákat, videókártyát tesztelted programokkal, ugye?
De4d: a dump fájlban megkeresed a dátumot, amikor kékhalált kaptál és ott kiírja neked, hogy melyk fájl okozta, ezután jöhet a google
Egyébként a vezérlőpultban az eseménynapló (felügyeleti eszközök között) is hasznos jószág. -
Out
addikt
Milyen BIOS van jelenleg az alaplapodon? Én is amondó vagyok, hogy első körben egy BIOS update kellene, amennyiben nem 1.50 van fenn. Ha 1.50 van fenn, akkor viszont hardverhiba lesz, mivel azt írod sok op. rendszerrel próbáltad már és mind hibára futott valamilyen szinten. Sajnos a dump fájlaidat nem tudom megnézni melóhelyen.
Más: Mostanában annyit foglalkoztam ezzel a BSOD topikkal, hogy a karma megbüntetett és az otthoni gépem is dobálja a kékhalálokat altatáskor. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE, ezt kaptam tegnap és az eseménynaplóban az nvstor64-re hivatkozik. Lecseréltem az Nforce drivert, de ma reggel megint nem tudtam altatni a gépet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként a vezérlőpultban az eseménynapló (felügyeleti eszközök között) is hasznos jószág.