- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nanty
újonc
Kedves Out,
Köszönöm a válaszod, biztos vagyok, hogy a legutolsó BIOS változat fut a gépen.
Igen, már legalább 5 instalálló ISO file-t kiprobáltam, 32 és 64 bites vátozatokat is, és különböző windows fajtákat (7, 8, 8.1). Azzal is próbálkoztam, hogy egyazon ISO-n belül ha több vátozat volt, másokat is kiprobáljak, hátha jobbak lesznek (wih or without Media Center, stb)
De érdekes hogy volt 2 olyan eset, amikor kb. 1 hónapig semmi gondom nem volt, oszt utánna jöttek az üzenetek egymás után, máskor meg egy új installáláskor a wellcome után már gond van...
Ezért nem tudok konkrétumokrol beszélni, vagy ismétlödő jelekről.Üdv.
-
De4d
őstag
Téged is utolért a kékhalál?
Borzasztó idegesítő egy dolog.
Tegnap feltettem a gyári dvdről (egy teljes driver ccc gyalulás után) ami van.
Érdekes módon most valóban az van fent ami azon. Pedig volt már hogy feltettem de akkor a ccc más verziójú volt.
Most tuti olyan van fent ami összhangban van egymással. Szerencsére nem volt semmi blue halál, eddig (kop kop) de egy nap nem mérvadó.
A dump fileból amúgy mi alapján lehet leszűrni hogy mivel van gond ha sikerül megnyitni?
Amit nem tudok megérteni hogy nem kizárt sajnos a hardver gond se, de akkor miért nem játék alatt, terhelés alatt fordul elő, hanem ha csak bezárok dolgokat. Pl gép kikapcs, pihenő módban, vagy abból vissza, esetleg játékból való kilépés után, win restart után.
Új hozzászólás Aktív témák
- New World - az új Amazon MMORPG
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest