- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Gyurinho92 #4529 üzenetére
Most én jártam úgy, hogy a Windows 10 frissítette magát és egyből kék halállal indult állandóan.
Recovery Disk be a DVD meghajtóba, indítási helyreállítás, előző állapot visszaállítása, gyári állapot visszaállítása, stb. semmi nem működött. Minden indítás után kék halál.
Csökkentett mód és egyéb indítási lehetőségek, semmi.
Kizárólag a Recovery Disk-ről indított parancssor működött.Itt láttam, hogy a Creators Fall Update által gyártott Windows.old mappát törölte a frissítés, azonban ebben a mappában az előző Creators Update fontos fájlokat hagyott, azokat letörölve a Windows 10 kinyírta magát.
Egy egész napon és estén keresztül ismételgettem az Indítási helyreállítást, az Előző verzió visszaállítását, a Gyári állapot visszaállítását és a Rendszer-visszaállítási pont lefuttatását a meglévő két időpontra. Meg persze a többi lehetőséget is próbálgattam, amit a Recovery Disk felajánlott.
Némi pihenő után reggel előkészültem, hogy feltelepítem a Windows 8.1-et, azzal semmi problémám nem volt korábban. Még egy utolsó rendszer-visszaállítást lefuttattam, és LŐN CSODA, a Windows 10 betöltődött.
Igaz, hogy néhány program nem működött (pl.a Chrome), de azokat újra telepítve újra működik a Windows 10.
Ezt a rohadt állandó update-et ki kellene kapcsolni véglegesen (nem csak a megengedett 35 napra), mert ezzel nyírja ki magát a Windows.Jó lenne már, ha jobban odafigyelnének az MS-nél a minőségre.
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4533 üzenetére
Amennyiben egyesével teszteled a memóriákat, akkor jó eséllyel kibukik a hibás modul, de ha egyszerre mind, akkor kevés esély van rá
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4531 üzenetére
Ez valószínűleg hardverhiba lesz. Szerezz másik memóriát és teszteld azzal a géped.
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4523 üzenetére
A SATA kábelt is ellenőrizd le, hogy nem lötyög-e, esetleg ha tudod, akkor cseréld ki.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Gyurinho92 #4526 üzenetére
Minden driver-t törölj, a víruskeresőt kapcsold ki. Az eszközkezelőben csak a legszükségesebb dolgokat engedélyezd. Ezután szépen lassan vissza lehet kapcsolni az eszközöket egyesével, figyelve, hogy melyik után jelentkezik újra a probléma.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Nekem is sokáig ilyeneket írogatott ki. Nálam az alvás funkcióval volt a gond, altatás után szokott ilyet csinálni, amióta csak ki- és bekapcs. volt (altatás nélkül) nem fordult elő. Most a Creators Fall Update után már bírja az altatást is.
-
Gyurinho92
tag
válasz
Közben lefuttattam egy memtest-et, nem talált problémát.
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4519 üzenetére
Takarításra a CCleaner-t ajánlom, vírusirtásra pedig a 360 Total Security-t (Avast és Bitdefender védelemmel).
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4517 üzenetére
Akkor az okozza a gondot. Cseréld le másra és teszteld a gépet.
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4515 üzenetére
Eset vagy Panda antivírus van azóta a gépen?
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4513 üzenetére
Szia!
A kék halálok előtt telepítettél valamilyen meghajtóprogramot a gépre egy új hardverhez vagy régihez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Doctor Who (2005)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest