- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
marczy.hun
csendes tag
válasz
netpeti98 #2109 üzenetére
Sziasztok
.
Nekem is hasonló problémám van, mint sokaknak. nekem a hibát a "ntoskrnl.exe" adja. Kicserélgettem egyenként a ramokat, videokártyát, inditáskor kihuztam az usb csatolokat, hangfalat, egeret, billentyűzetet. Kicseréltem a monitort, ujra telepítettem a windowst (megprobáltam 7es, és 8as verzióval is), tettem fel Linuxou (kubuntu). megprobáltam 3 különböző HDD-vel. Memória, HDD tesztet is futtattam. Sajnos a gond ugyan úgy fent áll...
Most arra tudok gondolni, hogy esetleg a proci mellé adott hűtés nem megfelelő. Más ötletem nincs. Esetleg valakinek tapasztalata ezzel a hibával kapcsolatban?Marczy
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest