- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Yettel topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KovácsGéza
tag
Szia!
Igen, ez a helyzet. Nézd meg feljebb a belinkelt fotókat, hogy milyen üzivel jön a kék halál.
Na most szerintem lehet grafikus kártya gond is. Feltettem egy másik drivert hozzá.
Illetve itt a melóhelyemen azt mondják az informati kussok, hogy a hibás RAM modul miatt talán rossz leírások keletkeztek az XP leírójában, ezért nem árt egy újratelepítés. Amit egyébként Én osztok, mert ilyen tényleg lehet.
Melegedés miatt azért nem hiszem, hogy lehetne ez, mert, mint már feljebb is írtam 50-55 C fok nem sok egy Athlon XP 2700+ Thorghoubredennek. Az előzőm, ami egy 2400+ volt, olyan is előfordult hogy 75 C fokon ment, és annál sem volt ilyen gond.
Szóval nem értem.
Nincs ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest