Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovácsGéza
tag
Szia!
Igen, ez a helyzet. Nézd meg feljebb a belinkelt fotókat, hogy milyen üzivel jön a kék halál.
Na most szerintem lehet grafikus kártya gond is. Feltettem egy másik drivert hozzá.
Illetve itt a melóhelyemen azt mondják az informati kussok, hogy a hibás RAM modul miatt talán rossz leírások keletkeztek az XP leírójában, ezért nem árt egy újratelepítés. Amit egyébként Én osztok, mert ilyen tényleg lehet.
Melegedés miatt azért nem hiszem, hogy lehetne ez, mert, mint már feljebb is írtam 50-55 C fok nem sok egy Athlon XP 2700+ Thorghoubredennek. Az előzőm, ami egy 2400+ volt, olyan is előfordult hogy 75 C fokon ment, és annál sem volt ilyen gond.
Szóval nem értem.
Nincs ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest