Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Köszi

Én csak annyit látok, hogy e1i63x64.sys meg AIDA64, és egy csomó "f" betű

Első körben az AIDA64 -re gondoltam, az elvileg tud hülyeségeket csinálni.
Miből látszik a memória gond?
A sors pikantériája lenne, ha a RAM volna gond, mert épp tegnap rendeltem újakat, ma vagy holnap érkezik. Anno a QVL -ből választottam őket, kompatibilisnek illene lennie. Kingston KVR1333D3N9, és ebből van 4 db. 2 régi (2009) és 2 újabb (2012), de ugyanaz az Elpida chip van rajtuk, csak ez utóbbi alacsony profilú.
Amúgy Win10 előtt, Win7 -el is előfordult, átlagosan fél évente valami BSOD, de nagyon változatos volt, VGA driver, hangkártya driver, sőt, egyszer a joystick -om csatlakoztatásakor fagyott meg a Logitech illesztője

És a régi gépemmel is voltak ugyanilyenek, abból csak a 2x2 GB RAM van meg és az egyik HDD. De azokat a RAM -okat egyszer már teszteltem, mert amikor 1 nap 2 teljesen különböző BSOD -t kaptam, akkor gyanús lett. Utána majdnem 9 hónapig nem is volt több BSOD. Viszont a régi AMD gépem a legtöbbször játék közben STOP 124 WHEA-Logger hibával szállt el, Watchdog.sys -re hivatkozva. De azt a procit szénné tuningoltam, lehet csak ez volt a baja

Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest