- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Köszi
Én csak annyit látok, hogy e1i63x64.sys meg AIDA64, és egy csomó "f" betű
Első körben az AIDA64 -re gondoltam, az elvileg tud hülyeségeket csinálni.
Miből látszik a memória gond?
A sors pikantériája lenne, ha a RAM volna gond, mert épp tegnap rendeltem újakat, ma vagy holnap érkezik. Anno a QVL -ből választottam őket, kompatibilisnek illene lennie. Kingston KVR1333D3N9, és ebből van 4 db. 2 régi (2009) és 2 újabb (2012), de ugyanaz az Elpida chip van rajtuk, csak ez utóbbi alacsony profilú.
Amúgy Win10 előtt, Win7 -el is előfordult, átlagosan fél évente valami BSOD, de nagyon változatos volt, VGA driver, hangkártya driver, sőt, egyszer a joystick -om csatlakoztatásakor fagyott meg a Logitech illesztője
És a régi gépemmel is voltak ugyanilyenek, abból csak a 2x2 GB RAM van meg és az egyik HDD. De azokat a RAM -okat egyszer már teszteltem, mert amikor 1 nap 2 teljesen különböző BSOD -t kaptam, akkor gyanús lett. Utána majdnem 9 hónapig nem is volt több BSOD. Viszont a régi AMD gépem a legtöbbször játék közben STOP 124 WHEA-Logger hibával szállt el, Watchdog.sys -re hivatkozva. De azt a procit szénné tuningoltam, lehet csak ez volt a baja
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest