- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Na 2 napja lecseréltem a 14.4-es drivert egy korábbira, 13.25 azóta még nem volt kékhalálom (adja az ég hogy ne is legyen) tegnap délután 5-től is ment este 11-ig a gép, játszottam is, neteztem is, hagytam többször lemenni alfába, se akkor, se az alatt, se az alól visszahozva se, eddig szerencsére.
Ha valóban ez volt eddig a gond, arra van valakinek ötlete hogy miért csinálja ezt egy 14.4-es driverrel?
Ennyire fos a legújabb ati driver?
Olvasgattam más forumokat, sok embernek okoznak kékhalált de teljesen random, valakinek más verziójú driver. Ennyire pocsékra csinálja az amd a vga drivereket? :\
Ha valóban driver gond volt eddig, akkor viszont azt nem értem hogy miért csak bizonyos esetekben jött elő? Alvó módban főleg, játék alatt sosem, pedig ha driver gond volt akkor hihetőbb lenne ha vga "használata" közbe jön elő, nem pedig szunyókáló állapotban. Az hogy függ össze a vga driverrel?
Kicsit érthetetlen számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Marvel Snap
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest