- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
neko18
senior tag
válasz
Sotyks94 #3149 üzenetére
Bocsánat a kérdésért, de nem mindenkinek egyértelmű aztán sokan csodálkoznak is hogy miért kap BSOD-ot a gép
Végdő megoldásként azt tudom javasolni, hogy ha van lehetőséged rá akkor próbáld ki a vga-t egy másik gépben is. Esetleg nem lehet hogy a programtól van? Ha lehet frissíteni a progi driverjét azt is érdemes, lehet hogy a program túl régi és még nem ismeri fel a vga-t (ugye eléggé újnak számít az R széria)
Mert szerintem az sem véletlen hogy pont annál a proginál jön elő a hiba.
Sajnálom de már kezdek kifogyni az ötletekből és nem tudom mit zárhatnánk még ki hogy megtaláljuk a fő okozóját a problémának
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest