- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
Használhatatlanná vált a gépem, de nem tudom mi a baja
Beléptem az XP-be (többnyire Vista megy) és telepítettem az automatikus frissítéseket. Jött valami hibaüzenet, belassulás, majd amikor nyomtam volna egy restartot KÉKHALÁL
- a probléma ugyanúgy előjön Vista alatt is (egy vírus át tud terjedni (32 vs 64 bit, külön partrició)
- egy darabig nem rosszalkodott a gép ha csökkentett módban indítottam (talált is pár kártevőt a nod és a spybot, de ez mit sem változtatott) de most még csökkentett módban is állandóan (azonnal) kifagy vagy be sem tölt.Már abban is elbizonytalanodtam, hogy hardware vagy software alapú a probléma
Csökkentett móddal miért ment? Amikór újra akartam húzni a rendszert miért fagyott ki telepítés közben?
Először memória problémára gyanakodtam, kipróbáltam az egyes modulokat külön-külön, de tartós javulás nem volt (1 modullal később fagy ki)
HDD problémára gyanakszom még (SATA kábélet cseréltem, de nem segített) vagy alaplap problémára.
Vírust nem tartom valószínűnek, de nem zárom ki.PLS HELP !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest