Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
Használhatatlanná vált a gépem, de nem tudom mi a baja

Beléptem az XP-be (többnyire Vista megy) és telepítettem az automatikus frissítéseket. Jött valami hibaüzenet, belassulás, majd amikor nyomtam volna egy restartot KÉKHALÁL
- a probléma ugyanúgy előjön Vista alatt is (egy vírus át tud terjedni (32 vs 64 bit, külön partrició)
- egy darabig nem rosszalkodott a gép ha csökkentett módban indítottam (talált is pár kártevőt a nod és a spybot, de ez mit sem változtatott) de most még csökkentett módban is állandóan (azonnal) kifagy vagy be sem tölt.Már abban is elbizonytalanodtam, hogy hardware vagy software alapú a probléma
Csökkentett móddal miért ment? Amikór újra akartam húzni a rendszert miért fagyott ki telepítés közben? 
Először memória problémára gyanakodtam, kipróbáltam az egyes modulokat külön-külön, de tartós javulás nem volt (1 modullal később fagy ki)
HDD problémára gyanakszom még (SATA kábélet cseréltem, de nem segített) vagy alaplap problémára.
Vírust nem tartom valószínűnek, de nem zárom ki.PLS HELP !!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest