Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Hali!
Erről valmi infó esetleg? Előzmény: Chrome és a többi böngésző rendszeresen crashelt (status_breakpoint, status_access_violation), néha kékhalálozott is a gépem, mindig Windows alatt, nem volt terhelés. Lefuttattam a Win memóriadiagnosztikát, Memtestx86-ot mind a kettő átment. Aztán egyik délelőtt 5-10 percenkét kékhalált és végül odáig jutott a dolog, hogy el sem indult a Windows, indulásnál IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL kékhalállal újraindult a gép. Újratelepíteni is csak nagy nehezen engedte, Win újratelepítés közben is kaptam egy kékhalált. Végül felraktam egy olyan wint amin semmi driver, felbontás lószar, netet se ismerte fel. Pentdriveról feltettem az Intel Diagnostic Toolt, lefuttattam 4x amiből 2ször Fail volt.
Gondoltam oké meg van a ludas, a CPU-m (13900KF), mostanában olvastam, hogy szeretnek meghalni. Bevittem egy szervizes ismerősömhöz, hogy azért tesztelje le mert még az SSD volt gyanús. Visszaszólt, hogy a procinak semmi baja, max annyi, hogy ezer éves BIOS volt fent, frissítette, az egyik SSD-m halt meg, de nem az amin a Windows volt hanem a másik. Akárhányszor onnan olvasni akart egy hibás szektort kékhhalálozott és ettől a Windows fáljai is korruptak lettek. Frissítette a BIOS-t, újrahozta a Wint és a régi cuccaimat átmentette egy új SSD-re a halottról. Azóta a gépem használható és a helyzet javult de a problémák nem szűntek meg teljesen: Még mindig crashel a Chrome ugyan azokkal a hibákkal csak sokkal ritkábban és azóta is volt kékhalálom de most PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (linkelt dumpfile) hibával. Az Intel Diagnostic Toolt azóta is lefuttattam 3-4szer (igaz nem egymás után) de minden alkalommal "Pass" volt. Ami még volt tipp, hogy a régi SSD-ról át lett másovla 1-2 korrupt file amiket ha olvas a rendszer az okozhat kékhalált.
Ami fura nekem: A kékhalálozás MINDIG Windows alatt történik, vagy nem csinálok semmit, max nézek egy YT videót ami nem egy akkora terhelés egy ilyen gépnek, vagy otthagyom a gépet órákra bekapcsolva, visszajövök és látom, hogy újraindult, megnézem a bluescreenview-t és bam ott a kékhalál. Viszont a legnagyobb terhelés amit a gép kap, az a játék és az instabil i9-esekről szóló reportokban mindenki azt mondja, hogy terhelés alatt crashel és kékhalálozik ami logikus is, de játékok alatt nálam soha nem fagy vagy crashel a gép, még azelőtt sem mielőtt újra lett rakva. Amire még gondoltam, hogy az egyik E-Corenak lehet valami baja amiket ugye nem használnak nagyon a játékok ezért játék alatt stabil de Win alatt ha kap egy feladatot a hibás E-Core akkor kékhalál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest