Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
az utóbbi időben kaptam pár kék halált eddig csak egy proginál jött elő (steam-es galactic civilization 3), viszont nemrég frissítettem a memóriát, szóval nem vagyok biztos benne hogy akkor most szoftveres vagy hardveres probléma áll fenn. a hibaüzenet IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL volt, illetve egyszer kaptam egy DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER üzit is. ránéztem a dumpra ezzel a bluescreenview-al (most használom először, nem igazán tudom mi micsoda), ez azt írja hogy az ntoskrnl.exe-nek van baja. sajna a gépem eléggé szarrá van modolva (Phenom CPU unlock, videókártyán saját bios), de a memóriacsere előtt nem szarakodott, igaz, a galcivvel is régen játszottam. egyébként a játék 1-2x bsod nélkül is összefosta magát, illetve más játékok is fagytak már ki (cod mw3, cs:go), de kékhalált csak a galcivtől kaptam, ezért reménykedek hogy talán nem hardveres hiba, az gondolom mindennél dobálná a kék halált. valaki ötlet, mit lehet ezzel kezdeni? vagy készüljek fel lelkiekben egy win újratelepítésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox Series X|S
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Projektor topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest