Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló. Alaplapom,ram,merevlemez,processzor, is új minden. Volt olyan is hogy windows telepítésénél kék képernyő volt. Kiderült, hogy winchester volt bad sectoros azóta kicserélve tesztelve jó. Ramokat is teszteltem és nem adott hibát.Új Chieftec force 500 as tápegységem is lett. Fent van a windows, de játék telepítésnél kék képernyőt kapok. Nem tudok egy játékot se feltelepíteni.Valaki tudna esetleg segíteni? Nekem ezek a hibák jöttek elő. Csatoltam képeket :

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Pixel 7 pro 128/8
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest