Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4194 üzenetére
Probléma megoldva
(én balgaságom, hogy nem a teszttel kezdtem eleve)
A memtest az egyik modulra teljesen bepirosította a képernyőt. Elképzelhető, hogy már az elejétől fogva hibás volt a memória modul és azért nem kavart be mert a 32 bites rendszer csak az egyiket látta és használta és ez majdnem 3 évig ...igyekezek hátha még garba ki tudom cserélni. Hiába 07.19-én jár le a garancia, tegnapi előzetes telefonbeszélgetés alkalmával arról tájékoztattak, hogy attól az időponttól ketyeg a garancia, amikor az eladó megvette a nagykertől...remélem, hogy beleférek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest