- iPhone topik
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4194 üzenetére
Probléma megoldva
(én balgaságom, hogy nem a teszttel kezdtem eleve)
A memtest az egyik modulra teljesen bepirosította a képernyőt. Elképzelhető, hogy már az elejétől fogva hibás volt a memória modul és azért nem kavart be mert a 32 bites rendszer csak az egyiket látta és használta és ez majdnem 3 évig ...igyekezek hátha még garba ki tudom cserélni. Hiába 07.19-én jár le a garancia, tegnapi előzetes telefonbeszélgetés alkalmával arról tájékoztattak, hogy attól az időponttól ketyeg a garancia, amikor az eladó megvette a nagykertől...remélem, hogy beleférek. -
Malibuuu
csendes tag
válasz
matej013 #4190 üzenetére
Kivettem az egyik 4 Gb modult és 10 perc múlva lefagyott a gép, tehát nem kékhalál hanem teljes fagyás semmire nem reagált a gép, ilyen még nem volt. Belé tettem a másikat és azóta megy igaz még csak 1 napja..... lehet a memória? vagy még ne kürtöljem szét...
Bocs matej013, quailstorm-nak szól
-
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4184 üzenetére
Eléggé randoom, játék közben (lányom elmondása szerint), netezés közben..vagy épp a konyhába voltam s hallottam, hogy újraindult, látom már nem is szükséges a jelenlétem
-
Malibuuu
csendes tag
Nem piszkáltam a beállításokon ( energia), és nekem si sanda gyanúm, hogy a 64-bit ugat bele a rendszerbe.
...jut eszembe..a merevlemezen 2 particíó volt, az elsőn a 32 bites rendszer. A másodikon rengeteg adat, ahhoz nem nyúltam. Hiren's cdvel leformáztam a C-t és amikor ráakartam telepíteni a 64.est nem látta a particíót amíg át nem állítottam a Bios-t (UEFI). Utána sima telepítés, driverek, progik, játék. 3 hétig ok utána halál. Amikor még fenn volt a HD6670, többféle hibával is leállt vgd/kernel/partició. Merevlemez okozhat ilyen leállást ? Sentinel szerint 100/100 -
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4174 üzenetére
Hát nem sokat jutottam előre. Driver csere után is csinálja, sőt, kártya letiltva, maradt az Procis HD2500 és azzal is csinálja, igaz ritkábban. Ilyenkor ntoskrnl.exe-re hivatkozik,,,,
-
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4174 üzenetére
Ha driver, azt , hogy szűrjem ki ? a legfrissebbet tettem fel az Ati oldaláról...
-
Malibuuu
csendes tag
Sziasztok!
Majdnem 3 éves a konfig. ( GA-H77 DS3H / I5-3330 / 8 GB RAM 1600/ Radeon HD6670)
Eleinte is volt kék halál ha jól emlékszem win64 volt.Felkerült egy 32 bites és elég jól működött mostanáig amíg játék miatt kapott egy új Win7 64-et. Már többször is volt kék halál, az utolsó 5 mentést csatolom.
Merre kutakodjak? (Az utolsó halált csökkentett módban produkálta....(
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest