Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
stancy
tag
a winyom kb 2 honapos. hütés is van rajta max terhelésnél 25 fokos. a konfigom alul látszik. az alaplap 1 honapos . a proci szeptemberi.
amit elfelejtettem az elöbb leirni..
szoval probáltam kicseréltem az összes ide kábelt, átmozgattam az összes csatit. a memoriát kivettem, majd vissza. a felkinált lehetöségek közül végig nyomtam mind, a csökkentet módtol az utolsó normális müködésig mindent.
amikor lehalt ép egy mailt probáltam elküldeni csak a Netscape volt nyitva.
Viszont hetek ota kapom a ''kellemes karácsonyi üdvözletet'' ami virus, de még soha nem nyitottam meg. mindig rögtön törlöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest