- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
Kisfirga23 #3537 üzenetére
Szia!
A winek eredetiek, aktiváltak?
Nekem is volt a konfigjainkal (2db ugyan az a gép) kékhalál. Vettem 2db ssd-t és azokra raktam fel a win7-et.
Ezután jöttek a bajok. Ssd-re gyanakodtam. Hdd-n eredeti winek voltak, csak valamiért nem tudtam klónozni őket.
Mindent kipróbáltam, semmi....
Aztán egy kedves forumtársam aktiválta nekem a Windowsokat és láss csodát azóta (3 héte) nincs semmi baj.
A fura, hogy ugyan azt a telepítőt és aktivátort használtam eddig is (kb 2 éve) és sohasem volt ilyen hiba.
Mióta ssd van azóta volt ez, de az eredeti win megoldotta.....
Hallottam valami olyasmit, hogy az ssdben (némelyikben) van valami vírusvédelem, ugye az aktivátor meg vírusféle, legalábbis úgy viselkedik.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest