- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychowboy
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis egyedül nem tudtam megoldani a fennálló problémát, egyáltalán érdemes-e tovább próbálkoznom?
Egy "Acer AS5734 15.6 inch Intel Pentium Dual Core T4500, 3GB RAM, 320GB HDD" számítógépről lenne szó, három éves, szóval a korábbiakhoz képest, igen jól megszolgálta ezt az időt, első alkalommal jelentkezik komoly probléma nála. A hiba lényegében az, hogy amikor wifire felcsatlakozik nem sokkal utána (átlagosan 5 perc) kék halál és szevasz. Az elmúlt hónapokban már tapsztaltam hasonlót, de ritkán, egy hete azonban már teljességében használhatattlan.
Újraraktam az rendszert és frissítettem a drivereket, de továbbra is jelentekezik a probléma.
Valakinek volna ütlete, hogy mit lehetne még megpróbálni, vagy nemes egyszerűen keresztet vethetek rá?Előre is nagyon köszönöm az észrevételeiteket, segítségeteket!
A kék halálról itt egy fotó, számomra ez kínai, mit jelent a hibaüzenet?
http://kepfeltoltes.hu/view/140605/DSC_0028_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest