Hirdetés
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
gabe_ #108435 üzenetére
azt nézd meg, hogy mit használ az ipar (sztm főként solidworks vagy solidedge). Ha munkához kell akkor ezekkel fogsz találkozni. Egyébként nem rossz dolog több szoftvert ismerni, mert ha több szoftverrel is tudsz dolgozni megérted mi miért történik, nem csak azt, hogy mit miért csinál egy program. És ha ennek a dolognak a birtokában vagy nagyon gyorsan fel tudsz venni egy harmadik szoftvert.
Első építész CAD programot 1,5 évig tanultam mire professzionálisan használtam. Másodikat kb 4 hónapig, harmadikat 1,5 hónap alatt megtanultam. Rengeteg a hasonlóság/átfedés a logikákban, ösztönösen keresed az adott funkciókat. Rájössz mitől jó egy szoftver, mik a hiányosságai.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Yettel topik
- E-roller topik
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest