Aktív témák
-
cirmiiii
tag
Az SPF -re mindig azhiszem, hogy a Goddi
-
trl_master
tag
-
-
Simi2000
tag
válasz
Chaser #48935 üzenetére
Még megusztam a dolgot....
De akkor se értem a dolgot.....6 honapig dolgoznak rajta, és nem lehet betenni pár skin-t? De azért az első változathoz képest, (nagyon)kicsit javult már a szinvilág. De még mindig szemfájditó... Nemtom milyen monitoron nézték készítésnél
Maxon: jó választás....
-
Maxon
tag
egy ilyen [ GA-MA785GM-US2H] lapom lesz szerintetek jó? még nem volt AMD-ém
véleményeket várok
-
Router
őstag
válasz
alázógyík #48985 üzenetére
Csak a piros lámpa erejéig álltam meg a bringaúton mert láttam, hogy fejetlenség van és mindenki megy mindenfelé, még az hiányzott volna ha engem is elcsapnak mert nem látnak attól a nagy batár szartól. Meg nem is nagyon akartam nézelődni mert ilyenkor az hiányzik legkevésbé, segíteni meg úgysem tudtam volna.
Amennyire láttam, még mozgatta a fejét, a mentősök meg adták neki az infúziót. A lábát már nem láttam, az egyiken szét volt szakadva a nadrág és tiszta vér volt...
Az az érdekes, hogy mindez a zebrától 3 méterre. Vagy a teherautó fordult rá és úgy esett be alá vagy párhuzamosan akart volna menni vele és úgy került alá.
-
Router
őstag
Izsáki úton a kisteszkónál be van állva a forgalom legalábbis 15 perce még nem nagyon ment senki semerre.
Nagy sok kerekű sok tonnás sárga szar alatt az első pár kerék után biciklis nő feküdt, mentők kint, bringa mint egy papírgalacsin. Nem tudom ki volt a hibás és fingom nincsen, hogy miként került alá de nem volt egy szép látvány.
Mikor a Késznél jártam akkor ment ki két rendőr szirénázva....
-
vikcsi
senior tag
válasz
God Vazzeg #48975 üzenetére
Akksit én is akarok venni, majd mesélj olcsó volt e
-
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #48975 üzenetére
Római Akkumulátor halasi út.
Én máshol nem vennék akksit az zicher. (ha nem kérsz 8 féle számlát, akkor lehet alkudni is picit).
Full korrekt a gyerek, aki ottvan, menj be, beszélj vele(kismillió éve akksikat árul, így nem beszél marhaságot), és fogadom, hogy nem silverrel fogsz hazamenni -
george11
addikt
Nesztek
(bár úccse nemveszi meg senki itten, mee sok a kocka)
/neménvótam/ -
bartucc
addikt
válasz
God Vazzeg #48970 üzenetére
Az helyben is akad
Persze tisztelet a kivételnek -
Norb3rto
őstag
válasz
God Vazzeg #48970 üzenetére
parlament?
-
Norb3rto
őstag
válasz
God Vazzeg #48968 üzenetére
és hol van?
-
george11
addikt
Még
mindig
fos
-
Kloss
őstag
Csak egy kis off is legyen: nem akar valaki cserélni GTX260-at ATI 4870-re?
-
Kloss
őstag
Látom jelenleg is alakul a kinézet.
Ez már egészen jó, pláne a jobb oldali panel is fekete betűket kapott. -
Chaser
legenda
válasz
Ramius #48950 üzenetére
Ott volt a szmájli te gülüszemű
Szted mért ide írtam a legtöbbet? Többi infos oldalnak olyan béna a kezelhetősége meg a designja, hogy havonta 1x írok, na még kicsit dolgoznak ezen a csávók és ez is olyan lesz. Nídd má, pm megint piros, csak xar lehet a levesben
aXXon: Nem kell jobbat csinálni, az előző jó volt nem? Nekem megfelelt úgy látom nem vagyok vele 1edül.
-
Ramius
őstag
A fikázás, aaaz megy..
Szerintem jó lett. -
alázógyík
addikt
Nekem 2 perc után úgy b@ssza a szememet ez az új skin, hogy az hihetetlenen.
Remélem nem dolgoztak többet ezen, mint 3 perc, mert többet biztos nem ért. Sőt. -
aXXon
őstag
Kedves kollégámnak, kondornak szeretném küldeni a következő számot
-
daninet
veterán
Van a neten valami hely ahol ICC színprofilokat lehet letölteni? Az acer aspire 5930 notimhoz kellene, kíváncsi vagyok mi a különbség, meg a fotoshophoz se ártana.
A PH-n ha tesztelnek notebookot felrakják közkinccsé a színprofilját miután megmérték (ehhez persze nincs ilyen komplex teszt a neten szinte sehol). Van valami oldal ahol ezeket gyűjtik? Gugli nem talált semmit csakazértmondom. -
GrandeP
addikt
Ilyesmije van-e valakinek óccsóé... 0 km -esen, vagy újszerű állapotban?!
Accelero l2 pro
-
bartucc
addikt
válasz
DeltaPower #48899 üzenetére
Kincs ami nincs
-
smiti
veterán
-
fero02
nagyúr
Nem igaz, h itt nem tudnák azt megcsinálni, mint ami pl myvipen is létezik, h van 5-8-10 színséma és válasszon magának a paraszt. Nem hiszem, h olyan nagy nehézség lenne átírni az RGB kódokat...
-
vazzz
őstag
Basszus, nagyon gáz lett ez az új dizájn. 2 perc alatt megfájdult a fejem, szemem könnyezik, orrom folyik, és most vettem észre, hogy még a zoknim is kilyukadt.
Rohadt életbe, tegyünk valamit, míg nem késő! -
Kloss
őstag
Fogjunk össze vagy valami
Esetleg sztrájk?Router: ez az oldal ingyenes, de szerintem belőlünk, a tagokból, olvasókból él. Na most van egy kedvenc oldalam, ahol a változtatások előtt egy szavazással körbekérdezik a népet, hogy mi a véleményük?
A többség döntése alapján az adott menüpont stb vagy bekerült, vagy ha zavaró volt akkor kivették. Itt sem ártott volna egy felmérés vagy valami hasonló, oké diktatúra van, ezt ugye az ezzel foglalkozó fórumban mindenki tudtára adták, igaz vicces formában, de hát ez van. Talán meg lehetett volna spórolni a 6 hónapos munkából is valamennyit, ha kikérik a tagok véleményét.Tányérosat nem akarok, inkább vezetéken (optikán) jöjjön.
-
Router
őstag
Engem nem is annyira a vakítás zavar hanem, hogy elbaszták a főoldalt de piszkosul. Egy átláthatatlan szar lett.
Értem én, hogy fejlődni kell csak azt nem, hogy ennek miért az az ára, hogy kibasznak mindenkivel?Idáig, olyan szépen átlátható és rendezett volt az oldal mostmeg
-
Lacika001
aktív tag
nem új belépőként
Ez új lenne, a telefonvonal be van vezetve, de már rég óta nem volt használva, az ára bele is férne, ezt néztem, akkor ezt lehet fizetni havonta vagy évente is?
Nekem mikrohullámú van, "nem is nagyon vágom az ADSL-t", akkor simán elég a telefonvonal hozzá? -
Kloss
őstag
válasz
alázógyík #48918 üzenetére
Amióta nincs Discovery azóta nekem sincs jó véleményem.
Kedvenc csatornámnak annyi. Ha ideér végre az optika egyszer, megyek T-Home TV-re.A design még mindig vakít, nem értem miért nem lehet színt választani a beállítások menüből? Ezzel kellett volna kezdeni, akkor nem lett volna ekkora elégedetlenség, ha a menüket összekavarják, azt előbb utóbb megszokom, de ettől fáj a szemem 5 perc után. Az meg vicces lenne, ha ezért kellene a monitoron tekergetnem a fényerőt, mert egy website ilyen.
Én nem ezt sírom vissza, inkább a sötétebb tónust. -
Lacika001
aktív tag
Szaisztok!
Tudnátok e nekem segíteni egy kicsit, Kecskeméten kellene valami értelmes internet szolgátatás, az igények nem nagyok, pár Mb, és hogy korlátlan legyen, sokféle van és nem tudom melyik az átverős, ezért kéne egy kis segítség, ki mit ajánlana? -
Ramius
őstag
hátitt meg mivolt? atomvillanás?
-
GrandeP
addikt
Kicsit bele olvastam a megújultunk topicba...
Ahogy elnézem, "a megfájdul szemem/fejem" -re a sablon válasz, "tekerd le a kontrasztot, meg nálam a 23-102-es monitoron jók a betűk is" stb..
Én értem h hát ingyen vagy pici pénzért dolgoznak az oldalon, de ha ennyire ratyi lett és mindenki szidja akkor télleg inkább tegyék vissza a régit nem?!
Egyébként olyan 10 perc után nekem is folyik a szemem... pedig én alapbeállításon használom a prestigio 19-es tft...
-
Maxon
tag
Mi van itt fúúúj de csúnya lett
ez az oldal meg se ismertem ezt el k@rták nagyon nem kicsit nagyon
-
KTU
addikt
a barna előtt valami ilyesmi szürke volt a színe ha jól emlékszem
-
Simi2000
tag
Nekem is nagyon nem tetszik ez az uj design....
De ahogy olvastam a "házigazda" irásokat. Egy oldal se a felhasználok kedve szerint vált design-t....Most lehet Én gondolom rosszul, de ez az oldal a felhasználok nélkül nem működne, mert ha mi nem olvassuk, és nem látogatjuk, akkor nincs reklámértéke sem az oldalnak. De mindegy......
-
GrandeP
addikt
Finnyás maradiak vagytok az a baj...
-
alázógyík
addikt
válasz
Jodanovich #48900 üzenetére
Hát, ha ez a retro sztájl bejön neked, akkor tényleg jó.
Aktív témák
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest