- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TKSTAR TK905
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
Aktív témák
-
Jodanovich
senior tag
válasz
DeltaPower #48899 üzenetére
sztem egy fokkal jobb mint ami volt...
-
DeltaPower
addikt
válasz
Jodanovich #48898 üzenetére
nincs ízlésed
-
Jodanovich
senior tag
na végre átalakult ez a prohardver is. az a fos barna szín annyira írritált h az valami félelmetes... bár az üzenete szerkeztő ablak még mindig ez a fos szín
-
Foolti
tag
Sziasztok!
Vásárolnék:
-LGA775 proci (CeleronD előnyben, de persze más is)
-LGA775 hűtő
-winyó (mindenféle)
-DDR2 memóAjánlatokat privi formájában
-
GrandeP
addikt
De kis fasantos már... ha lenne rá időm meg tehetségem, csinálnék hasonlót... [link]
-
D@ni88
addikt
oké, majd este mond ezt, amikor majd a sötét szobád hírtelen olyan lesz mintha felkapcsoltál volna egy 60Wos izzót
Most nappal nekem sincs vele akkora bajom, de este valami katasztrófa voltkb olyan mintha CRT menne 50 hertz-cen. Volt szerencsém Linux alatt megtapasztalni
pedig TFT van
majdcsak mókolnak vele valamit -
daninet
veterán
nekem nem a színekkel és nem is a középre igazítással van a bajom, hanem, hogy a főoldalon a faszán kiemelt hírek helyett lett egy katyvasz. A többi jó..nekem...
-
SPF
senior tag
Köszönet Gyíknak a dvd-kért!
-
george11
addikt
Ez még mindig szar
-
Norb3rto
őstag
Színek kavalkádja lett a a régi szürkeség helyett, jó lesz ez
-
God Vazzeg
veterán
HTC Kaiser és egy MDA Vario eladó! Mindkettőhöz töltő, kártyák, rajta igo navival, a variohoz van külső gps vevő, adom vele. Akit érdekel, privi!
Csere is mehet, mondd hogy mid van!
-
alázógyík
addikt
Most hogy nézegette egy kicsit azt kell hogy mondjam SZUPER az új kinézet!
HEHE, nem igaz vicceltem.
Qrva sz@r. Remélem valamit változtatnak, mert ez egy borzadalom. Az egy dolog hogy vakít, de zsúfolt, kicsik a betűk, és olyan összevissza hat. Ez inkább visszalépés, mint előre.
-
GrandeP
addikt
Hááát vegyesek az érzelmek az új PH-val kapcsolatban, főleg h gyakorlaitlag olyan 70%os a változás...
-
cirmiiii
tag
isten ments pálinkától, egyszer ittam életemben...mézespálinkát, írtó finom volt , itatta magát...deutánna ugykábé 3 napig még bevoltambaszva tőle
nembírom a piát, ígyinkább nemélekvele!
Neo Citrán -
Kloss
őstag
Vegyetek fel napszemüveget
-
D@ni88
addikt
Cirmiiii merre van? neki hátha tetszik ez a csilli villi megújulás
szerk: nem tán plázacica itt valaki?
mondjuk lehet hogy az se b*szná szét ennyire a szemem
szerk2: mért? sikerült berúgni malibuból?
-
bartucc
addikt
válasz
george11 #48854 üzenetére
Valahogy nekem se az igazi
Ez van srácok meg kő' szokni.Magam építeném az erkőt, egyenlőre megy bele TDA 2030, aztán meghallgatom, később esetleg egy lm1875-re csere. (nem tart semmiből se). Hangfalat is vagy építem, vagy szerzek valami egyszerűt. Nem lesz high-end (
), de szeretnék alkotni, ezért vágok bele, meg nem éri igazán. (bár ha vennék akkor is Genius sztereót, abba is TDA van szóval, mind1 is.)
-
DeltaPower
addikt
szerintem retek lett. vakít, a címek mögül lespórolták a dátumokat, nem látni melyik cikk mikor került ki, ráadásul agyonzsúfolt az egész. mellesleg mi a francért került előre a fórumban a noti, a digicam és a multimédia? ehhh...
inkább mobilaréna felől nézem a fórumot.
-
God Vazzeg
veterán
Nekem se tetszik, a régi jobb volt. Kifolyik a szemem
-
curtis2
aktív tag
eladó egy Sound Blaster Live 5,1es hangkártya, érdeklődni priviben..
-
curtis2
aktív tag
logout-ról tényleg jobb a fórum..
Bár lassan biztos megszokjuk majd. -
alázógyík
addikt
Reggeltet belétek!
Tényleg vakít ez a szín összeállítás. Ezen még dolgozni kellene.
-
OTee
aktív tag
Első!
Mer még senki se mnta a zúj mocival, ezé ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn vok az első első!
OTee
-
george11
addikt
R A T Y I
-
Kloss
őstag
válasz
Router #48852 üzenetére
Nekem annyira nem jött be. Mármint zenehallgatásra. Autóba jó egyébként, egész jó a teljesítménye/minősége. STK-t jobbnak találtam. De hát ez ízlés kérdése.
A design: teljesen függetlenül a kialakítástól, menük elhelyezésétől, ezzel a színösszeállítással kiég a szemem. Mindegy, hogy tetszik-nem tetszik, napszemüveg kell hozzá. Szinte bevilágítja a szobát a monitor fénye. Azért egy egyénileg választható felület, színvilág nem ártott volna.
Szerk: még alakul, látszik, mostmár zárójelben van a rang
-
george11
addikt
Ezt kárvolt 'sszákmeg.
Nagyon ratyi
Ezek a gyökér betűtípusokmod: az user adatlapoknál még arégi dizájn van
(és mennyivel szebb volt
)
-
tibibi
őstag
de szembántó az új filing
-
Router
őstag
Jó az. Én hallottam 2db 7294-et hidalva élőben 140W
Jó volt az értelmes hangfalakkal. Az se mellékes, hogy a Marshall (ami nem kis név) pár erősítőjébe is ilyen IC-ket rak.
Sima FET-es végfok hővédelemmel, rövidzár védelemmel meg mindennel ami kell csak mindez benne van egy IC tokban.
Egyébként a táp is rengeteget tud számítani.
-
akom
őstag
-
popp
aktív tag
Néha bántóak a magasak, akkor valszeg ezen javítani a 1875. Ha a középtartomány is javulna, akkor szinte tuti belevágnék. Összességében pár ezret szánnék a dologra, mivel ez egy low cost hangfal, nem hiszem hogy többet nagyon érdemes lenne rákölteni.
Fero: az előfokban egy 4558 opamp van, egy srác elvégezte a tunningot, kicserélte a végfokot és kipróbáta a 5532 műveleti erősítőt is az előerősítőben, de elmondása szerint utóbbi jelentős változást nem hozott. Így első körben a beragasztott, nehezen kivehető előlapi panelt nem bántanám, csak a végfokot cserélném, illetve pár kisebb módosítást végeznék a környezetében.
De mindenekelőtt egy hangkarit kéne beszereznem, mert a jelenlegi integrált mellett nem hiszem, hogy érdemes lenne belevágni. -
daninet
veterán
Akinek nem tetszik az egyelőre meg nézze logoutról a fórumot
-
Router
őstag
Háhá új a PH
-
Router
őstag
válasz
bartucc #48827 üzenetére
Én épp a hétvégén dobtam össze egyet full bontott alkatrészből. [link]
Nem dobtam tőle hátast. Ha értelmeset akarsz akkor LM Ic vagy STK esetleg TDA 7294
Egy hátrányuk van: szimmetrikus táp kell nekik abból is jó nagy.Mod: mostanában meg összerakok még egy 2030-ast de BD249/250 tranyókkal megfejelve esetleg hídban azt meglátjuk az mit fog tudni (papíron 100W is lehet).
-
Kloss
őstag
Erre nem tudok választ adni, mert nem ismerem, nem hallottam még a hangját.
Kérdés hol a gyenge pontja? Árban mennyit szánsz a barkácsolásra?
Nekem pl Logitech X530 van a géphez, abban pl az erősítő szörnyű, pedig a hangszórók elfogadhatóak benne. Zenét mondjuk nem azon hallgatok.Szerk: egyébként próbát megér, a minősége biztosan jobb mint amit aTDA2030 produkál, bár személy szerint nem próbáltam, de többen írták, hogy a magas tartomány sokkal jobb, mint a 2030 esetében.
-
popp
aktív tag
válasz
bartucc #48827 üzenetére
Bár nem fero vagyok, de a tda2030as ic nem igazán hifi kategória. Viszont az lm1875 lábkompatibilis vele és állítólag lényegesen jobb. Lehet pár hónapon belül én is cserélni fogom a 1250x-ben. Mondjuk az áruk sem azon, előbbi 100-200Ft utóbbi 600-700Ft/db. Bár ha elég 2db, akkor lehet megéri inkább a 1875. De lássuk mit mond majd fero.
Milyen erőlködőt építesz amúgy?
szerk.: lassú voltam. -
Kloss
őstag
válasz
God Vazzeg #48835 üzenetére
Így csökkennek majd az igények:
Most: nagy kerek seggű legyen 40 alatt
Később: nagy kerek seggű legyen
Még később: legyen segge
Legvégén: nő legyen -
GrandeP
addikt
Viszont én most estére lelépek..
Holnap vmikor napközben biztos ránézek a topikra...
Polgár háborút nem szeretnék, szóval akit érdekel, az ide írja be, aztán dobjon egy telószámot meg nevet priviben (esetleg alap önéletrajzot, "itt már csináltam hasonlót x ideig stb)... Friss jogsisok ne írjatok!... illetve első kanyarban kollégával mész és ingyen...
Szállítani meg gyakorlatilag romlandón kívül mindent szoktunk, volt már bűr cuccok, üveg cuccok, vonóhorog, cipők, stb....Sztem így elég korrekt, mindenki nevét továbbítom a főnökömnek ő dönti el h kit hív fel és kit nem...
-
GrandeP
addikt
válasz
fero02 #48821 üzenetére
Egyébként igen.... csak a pénz az nem 0 . vagyis jobb egy picit.. ha megkapod!
Annyi történet h én át pártolok az ellenséghez, és mivel lesz üresedés, így aki akar mehet majd a helyemre... jobban mondva be ajánlom.
Hogy ne legyen zsákbamacska... kicsit a kollégák idén elkezdték leamortizálni az autókat... no meg a fizetés már az eleje óta olyan volt h összesvissza, tehát nem az h minden hónapban ugyanakkor... ezt azért vegyétek figyelembe!
És azt is h nem én vagyok a főnök én csak be ajánlani tudok, és csak azért osztottam meg ezt, mert tudom h keresnek sokan itt is állást.
-
bartucc
addikt
válasz
Szlovi #48826 üzenetére
Én sanyit akartam, de nem jött be ahogy átrajzolták, nekem ennyi problémám volt. Vhogy ragaszkodok a bevásárló szatyroshoz, megszoktam már, most vmi hasonlót keresek.
Fero: látom jártas vagy erkő építésben, tervbe van véve egy kis építgetés, TDA2030 a kinézett változat. Vélemény? Valamint majd egy hangerő szabályzó áramkörről tudsz kapcsolási rajzot vagy tippet adni?
-
tibibi
őstag
Valami gps, telefon ,pda ,kellene mondjuk omnia
esetleg van valakinek eladó ?
-
GrandeP
addikt
válasz
fero02 #48809 üzenetére
Semmi különös, csak ez ezért nem jó, az azért, ez nem illik ide, meg kicsi meg stb.. 6 képből egy se volt jó...
Más...
Van -e most olyan aki állást keres?!
B jogsi, alapértelmiség, monotoniítás tűrés, egy kis idegen nyelvismeret alapfeltétel... no meg jó probléma megoldóképesség.
Kieg: meg nem árt ha tudsz egy 24 órán át vezetgetni.... -
GrandeP
addikt
Most már értem h miért nem akart George11 saját avatart....
Nem semmik a kitételek vannak.
-
Szlovi
senior tag
Gyík!!!
Megjöttek-e már a cuccaim?
-
fero02
nagyúr
válasz
God Vazzeg #48803 üzenetére
Na jó, Neked bevallom, h a múltkor nyuszis jelmezben voltam nála...
De akkor most is majd abba megyek, viszem a répámat is és jól elrépázom.
-
daninet
veterán
feró dicsen itt?
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- World of Tanks - MMO
- Külpolitika
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest