Aktív témák
-
greatchaos
addikt
1.
-
george11
addikt
Ehh, de szép dolgok derülnek itt ki
fuckin átb@szós emberektisztára, mint amdpower (vagy ki a retek volt) ... annak is mindig volt valami kifogása.
-
aXXon
őstag
válasz
greatchaos #3393 üzenetére
Az egyelőre marad, 1024ben szépen, megy rajta a sof3
12kt keveslem, alkudozni meg nem akarok, mert igazából nincs szükségem másik karira - mint említettem nagyon jó ajánlat esetén azért természetesen megválnék tőle (mondjuk 8800gt csere egy az egyben
)
-
greatchaos
addikt
19-20" -s tft monitort vennék, csak WIDE, CSAK garral, pixelhibamentesen, jah, és olcsón
mod: kimaradt, hogy vennék...
-
aXXon
őstag
Gigabyte 8i945gme + i820d 2,8ghz dualcore mennyit érhet?
Érdekel valakit?
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #3382 üzenetére
Nekem kell
Melyik ez pontosan? Gugli nem talált semmit.
-
KTU
addikt
válasz
greatchaos #3381 üzenetére
akkor a tied 1.5k-ért
mikor jársz erre?
vazzz kollégának is elvihetnél valamit, ha esetleg útba tudod ejteni, feltéve ha még kell neki -
DeltaPower
addikt
Zalman NBF37-es valakinek? 3 doboz arany ászok az ára, esetleg egy szürke bond és egy sör
-
KTU
addikt
attól, hogy 7.1et állítassz be a lejátszón még nem 7.1 hang jön ki a hangkarin
ha azt nem tudja az eszköz"be kell állítni hangoknál az 5.1et
meg le kell szedni a jetaudiót.
és elvileg 5.1 " -tőled idézve-mellesleg ugye 7.1-nek hírdetted? Hirdetés
Ja.
e mellet mikor át vettem a karit mondtam vistával lenne használva de nem mondtad hogy b@zz ne vedd meg.....
mert előtte te is avval szenvedtél hogy nincs hozzá vista driver, mert csak utána találtam meg ebben a témában hozzászólásaidat, mivel sürgébe kellett volna a kari nem voltam elég körültekintő és megbíztam benned!
utána kerestelek telefonon hogy megbeszéljem veled, de a telefont több napig se vetted fel,
részemről lezárva 1.5k tétel volt -
D@ni88
addikt
bazd,
1-Mondtam h adok hozzá drivert. de nem kértél
2- Erre mondtam h szedd le a legfrissebb KX drivert, megtetted? ott is lehet egy csomó mindent állítani.
3-Mondtam h ahhoz h 5.1 legyen Pistán kell hozzá Jetaudió. Nekem érdekes módon ment akkkor is a hangkarival, meg most megy a szar alaplapival is a kibaszott vista 5.1ben.
Arról h nem tudod megcsinálni amit írok/mondok nem én tehetek...jah és ők még nem ismernek. De lehet h fognak, mert mondtam a beszállítónak, h adjon többet, majd utólag fizetem
-
KTU
addikt
valaki látta ezt a filmet mostanság "egészben"
-
Feedoo
tag
Eladó!!!
Komplett gép (Abit AV8, AMD Athlon 64X2 Dual Core processor 3800+, 2Gb DDR 400, 290Gb Hdd, Inno3D 6600 GT,Pioneer DVD RW 17'' Samsung SyncMaster 753 DFX )
Ár priviben!
-
kalapos
tag
Az én költségemen
letelefonáltuk a nagy-nagy egérbizniszt...
Valaki nem tudna véletlen valami ratyi videómagnót nekem adni/eladni? Lényeg, hogy a tuner része nyomuljon, esetlag hogy még a távirányítója is jó legyen vagy egyáltalán legyen, de ez csak másodlagos szempont.
Plusz még keresek valamilyen nagyonszép, alighasznált lézernyomtatót.
-
KTU
addikt
Már bocs " az úgy volt h csak lebeszéltük" szerintem most is meg- le- beszélésről van szó,
nem ? De. Sőt.........
Ha hallgattál volna bölcsebb dolog lett volna tőled.
De én is megírtam neked milyen "korrekt" eladó vagy priviben, de most ide is mivel úgy látom másnak is hasonló a tapasztalata. -
Kloss
őstag
-
D@ni88
addikt
válasz
Szasza1981 #3348 üzenetére
Hát az úgy volt h csak lebeszéltük, nem fizettél semmit, szval szavad nem lehet, aztán többet ajánlottak érte így annak ment... ennyi
-
S.Feri
őstag
-
OTee
aktív tag
első jjeeeeeeeeeeeeee?!
OTee
-
kalapos
tag
válasz
És a fizikai bántalmazástól nem fél?
-
OTee
aktív tag
válasz
Jó tudni!
THXOTee
-
george11
addikt
válasz
Előre még magamnak sem fizetnék semmiért
Először legyen meg a cucc, aztán mehet pénz -
Szasza1981
tag
ettől a D@ni88 gyerektől még levegőt sem vennék nemhogy vinyót előre fizetéssel... megbeszélsz vele valamit aztán el sem tudod érni...
-
drezso
tag
Hai! Lenne egy SE P990-es 2 hónapos kifogástalan karcmentes telefonom T-mobil elcserélném Nokia N73, N80 -as telefonra
-
D@ni88
addikt
akkr érdekel vkit? egy hátrány előfizetés van, de tutira megkapjátok és olcsón
-
Nasty88
csendes tag
Látom , látom
-
titko
tag
Huha micsoda diskurzus
-
D@ni88
addikt
500GB 16000FT
750GB 21000Ft
1TB 37000FT (csak Hitachi) -
Sperafico
aktív tag
Eladóak:
Inno3D 7300GT DDR3 PCIE 128MB 12k
Macron 400W táp 12cm 5k
Edimax Wlan PCI 3k
1GB CF 4k
Firewire kártya 2k
USB kártya 4+1 port 2k
Hangkártya 1,5k -
GrandeP
addikt
Üdv!
Eladó lenne 1 db Sagem my700 x teló... hedszett, usb-s adadtkábel töltő
HAználatából eredendően, néhol karcos, de leghet rá venni előlapot.
én olyan 10 000 ft-ot gondoltam érte.
ui: pannon függő és most volt 1 éves.
-
Nasty88
csendes tag
Sziasztok!
SE Z520i -re árajánlatokat várok, Privát üzibe!
Megkímélt állapotban.
Képet is találtok róla itt:
[link] -
kondor
tag
Keresek 1 db sima PS/2-es billentyűzetet, valamint 1 db sima optikai PS/2-es egeret. Vagy újat, vagy kifogástalan állapotút. Jelszó: pici pénzért
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #3309 üzenetére
Akkor el...
#3310 Haart : még jó hogy válogatok, ha már lassú akkor legalább hangtalan legyen, különbvben minek venne az ember asztali pc-be notivinyót, ha csak nem usb rackbe, de én nem oda akarom
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek usb-soros port átalakító a 7végére kölcsönbe és vagy eladó?
ÜdV: K
-
Chaser
legenda
Asrock megint alkotott
X4-et akár agp vga-val...tesztelőlapnak viszont nem rossz
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #3300 üzenetére
#3261: "...70k körül, pontosan nem tom már, akart adni 8800gts-t, 320mb-st, asus-t. azán beszélgetésbe fordult adolog, mert 640-s kéne, vagy gt, ami nincs, aztán kiderült, hogy véletlen se legyen e2xxx proci hozzá szerinte, mert az egy kaki, nem is c2d az (ebben igaza van), meg hogy az egy tré proci.
Nem értettelek félre, te nem tudod mit beszélsz, helyesebben írkálsz
Dédéerkettőm még mindig megvan 4.5k-ért garral4-ért nem adom, ha most nem viszik el, majd karátSONY előtt 1-2 héttel, nappal...
szerk: sata notivinyója van-e vkinek eladó? csak garis érdekel, legalább 80 gb-s, és kúva halk
ez olyannyira szempont, ha hangosnak találom, akkor nem is kell
-
kondor
tag
válasz
greatchaos #3305 üzenetére
Mivel nincs másik vga-m, csak akkor eladó ha már van valami helyette, egy napot se bírok ki gép nélkül
Addig csak képletesen beszélünk, nemis mondok árat egyelőre.
-
kondor
tag
válasz
greatchaos #3300 üzenetére
Van egy Inno3D 6600GT-m VF700-CU-val, ha van vkinek ennél nagyobb PCI-E VGA-ja olcsóért, eladó lehet
-
nrgxxx
tag
sziasztok.
van valakinek valami értelmes VGA kártyája? (agp) ami jobb mint egy ati 9600xt???
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest