- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Szvsz a fejlesztés deficit, inkább olyat vegyen, aminek alapból van 12* zoomja, ilyen esetben. Egyébként reddragon jól mondja, mindnek van hibája, ezen az árszinten, döntenie meg neki kell.
A stabilizátor viszont tényleg jól jön, ha nagy zoomot akarsz, ezt vedd figyelembe.
Ja, és az S7000 12 megapixele valójában csak 6 megapixel, ezt remélem nem felejtitek el a nagy lekesedés mellett... -
oceanearth
őstag
nálam is szerelem volt eslő látásra az s7000 mondjuk nálam a hasonló tudású gépek versengtek coolpix8700 dsc-f828 ezek áruk miatt kiestek így maradt az s7000 soha nem fogom megbánni. mondjuk nálam a külső nem volt lényeg digit fényképezőt venni nagyon nehéz bele kell ásni magát az embernek ebbe a világba ajánlom az Bővebben: link ezt az oldalt illetve a fórumokat. de elsősorban el kell döntened hogy mire kell a gép bulira vagy fényképezni ha bulira ott vannak a 60ezres ''fényképezők'' de ha szép képkeet akarsz csinálni estleg esti tájkép vagy akár svenkelés vagy legyen szó bármiről akkor ott az s7000. sztem mindent tud midnent lehet állítani manualba. olcsó és jó
-
oceanearth
őstag
-
reddragon
aktív tag
Az a baj,nekem nem szobában kell a gép,hanem a szabadban.Tehát vaku nem nagyon lényeg.A 100000ft csak kb ár.Nekem inkább autós versenyekre kell,azért volna jobb a nagyobb zoom és a képstabilizátor.Azért nagyon 100rugó fölé nem akarok menni
Egyébként én is nézegettem a Fujit csak az S5500-at,de nem nagyon tetszett.
A 7000-ben meg kicsinylem az optikai zoomot.Amúgy szerintem is jó gép lehet.De minden megoldás érdekel,csak szeretnék olyat venni,amit nem végok szét mérgemben,mert 1kaka.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest