- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reddragon
aktív tag
válasz
oceanearth #24 üzenetére
Hát igen,én is nézegetem az S7000-et is csak 1 a bajom vele,kicsi az optikai zoom rajta.Bár lehet,hogy elég lenne.Nem tudom mennyit hoz a 6x-os zoom.Szerintem is ez az egyik legtökéletesebb gép,főleg úgy,hogy egy FZ20-as jóval drágább.De valószínű FZ5 lesz a vége,de azért még várok vele 1kicsit.Tökéleteset úgysem lehet találni,valahol mindnek vannak jó és rossz tulajdonságai.
-
reddragon
aktív tag
válasz
oceanearth #20 üzenetére
Az FZ20-ról van valami infód esetleg?Még esetleg annak az árát lehet ki tudom nyögni.Az FZ5-höz képest jobb sokkal?
-
-
reddragon
aktív tag
A Panasonicokról nem tud valaki érdemlegeset mondani?Panasonic DMC-FZ5-öt néztem,ez is 100körül van,de nem nagyon értek én hozzájuk az a baj.Nekem az a lényeg,az autót jól kapja el és jó képe legyen,persze világosban napsütésnél használnám
[Szerkesztve] -
reddragon
aktív tag
Az a baj,nekem nem szobában kell a gép,hanem a szabadban.Tehát vaku nem nagyon lényeg.A 100000ft csak kb ár.Nekem inkább autós versenyekre kell,azért volna jobb a nagyobb zoom és a képstabilizátor.Azért nagyon 100rugó fölé nem akarok menni
Egyébként én is nézegettem a Fujit csak az S5500-at,de nem nagyon tetszett.
A 7000-ben meg kicsinylem az optikai zoomot.Amúgy szerintem is jó gép lehet.De minden megoldás érdekel,csak szeretnék olyat venni,amit nem végok szét mérgemben,mert 1kaka.
[Szerkesztve] -
reddragon
aktív tag
Kb ennyi pénzért érdekelnének digitális fényképezőtipusok.A fő szempont a nagyobb zoom és a jó képstabilizátor lenne.
szeretnék megtudni pár tipust ami ilyen kategóriába sorolható,esetlegesen mik az előnyei és hátrányai a gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest