- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
nálam is szerelem volt eslő látásra az s7000 mondjuk nálam a hasonló tudású gépek versengtek coolpix8700 dsc-f828 ezek áruk miatt kiestek így maradt az s7000 soha nem fogom megbánni. mondjuk nálam a külső nem volt lényeg digit fényképezőt venni nagyon nehéz bele kell ásni magát az embernek ebbe a világba ajánlom az Bővebben: link ezt az oldalt illetve a fórumokat. de elsősorban el kell döntened hogy mire kell a gép bulira vagy fényképezni ha bulira ott vannak a 60ezres ''fényképezők'' de ha szép képkeet akarsz csinálni estleg esti tájkép vagy akár svenkelés vagy legyen szó bármiről akkor ott az s7000. sztem mindent tud midnent lehet állítani manualba. olcsó és jó
-
oceanearth
őstag
-
oceanearth
őstag
válasz
reddragon #21 üzenetére
az FZ20 egyáltralán nem éri meg annyi asszem a plusz hogy abban van MF de szerintem neked tökéletes az FZ5 is. bár én inkább fuji s7000-et mondanék már 107k-ért mivel a pana akku gyenge, s7000-es 12Mp-es és ceruza akkuval megy gyakorlatilag 1 feltöltéssel tudok vele 500 képet csinálni vaku nélkül és gondolom neke ez fontos mert kint vagy a paályán és nincs lehetőséged töltésre. ja és a panához drágák az alkatrészek, de van benne optikai stabilizátor. neked kell dönteni, én mondjuk javasolnám az s700-et vagy pana fz5. nem tom
-
oceanearth
őstag
ne tukmáljunk már szegény gyerekre gépeket. azt írta nagy zoomos gép kéne néki meg optikai képstabilizátor. Szerintem Pana FZ5 12x optikai zoom plusz 4x diditális. olcsó sd kártyát kezel, van rajta AF segédfény 5Mp igaz a panák kcsit zajosak mármint amiket én etszteltem de mivel neki szabadba kell sztem ez enki a legjobb választás én már láttam 105k-ért is. jó a videója szar de most el kell dönteni vagy vidozik az ember akkor vesz kamerát vagy fényképez.
hozzá már csak kártya töltő tok meg ha kint fényképez cirkulár polár kell
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fotós kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális HP Color Laserjet nyomtató FÉLÁRON!!! aKCIóó!
- HP LaserJet 3020 többfunkciós nyomtató
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- HP DeskJet 1220C A/3 Színes Tintasugaras nyomtató Windows 10 kompatibilis
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest