- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
válasz
oceanearth #38 üzenetére
Mivel a mostani topicokban sora előkerül az S7000, ami a szívem egyik csücske, a másik a barátnőm...
Meg mostanában ez a téma érdekel, ezért főleg ezeket bújom.
-
domedee
senior tag
válasz
oceanearth #35 üzenetére
Az én voltam...
Bővebben: link -
reddragon
aktív tag
válasz
oceanearth #24 üzenetére
Hát igen,én is nézegetem az S7000-et is csak 1 a bajom vele,kicsi az optikai zoom rajta.Bár lehet,hogy elég lenne.Nem tudom mennyit hoz a 6x-os zoom.Szerintem is ez az egyik legtökéletesebb gép,főleg úgy,hogy egy FZ20-as jóval drágább.De valószínű FZ5 lesz a vége,de azért még várok vele 1kicsit.Tökéleteset úgysem lehet találni,valahol mindnek vannak jó és rossz tulajdonságai.
-
domedee
senior tag
válasz
oceanearth #28 üzenetére
Mondjuk ebben a kategóriában ritka a mechanikus manuális élességállítás... meg ha gyakorol az ember, akkor egész jól bele lehet jönni. én azt szoktam, hogy manuál fókusznál nyomok egy autofókusz, belövi magának, aztán azt korrigálom.
-
domedee
senior tag
válasz
oceanearth #24 üzenetére
Na ja, nehéz ügy gépet venni, az ember tanácsot kér, aztán mindenki mondja a magáét
, győzze utána rendberakni, hogy mennyi az annyi... Hogy én is mennyit filóztam, míg megvettem, bár nálam az s7000 szerelm volt első látásra, de a végére megizzadtam, míg rájöttem, hogy nem veszek hülyeséget. Bár nálam a Pana FZ20,HP 945,Fuji S7000/5500, Kodak DX7590, KonicaMin. Z3/Z5, Oly C770UZ, Nikon CP5700 volt kb. a mezőny.
És még egy nem elvetendő szempont, a külső, mert ne csak az észnek okozzon örömet a gép(tudása), hanem a külseje is dobogtassa meg a szívedet. Mert pl. a KonicaMinolta Dimage Z* sorozata egész jó, de kérem szépen az alakja, az valami borzalom(nekem). Ezzel nem megbántani akarok senkit,... -
domedee
senior tag
válasz
oceanearth #20 üzenetére
nem rátukmálni akartam, ha nekem szólt. csak elmondtam, hogy nekem mik a fenntartásaim vele, de ez csak egy vélemény...
Ha lehet ajánlanék még egyet: Olympus C-770UZ Bővebben: link
4,2MP,10x opt. zoom, kézi élességállítás, szűrőt lehet felrakni, van vakupapucs, 640*480 MPEG4 felvétel,...
bár képstabi nincs benne. -
reddragon
aktív tag
válasz
oceanearth #20 üzenetére
Az FZ20-ról van valami infód esetleg?Még esetleg annak az árát lehet ki tudom nyögni.Az FZ5-höz képest jobb sokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest