Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby_30
tag
Azóta próbáltam és minden rendben volt vele. Annyi volt az előzőekhez képest a változás hogy meleg vizzel raktam fel egyből. Nem tudom miért produkálta ezeket a dolgokat a próbafőzésekkor. Mondjuk az biztos hogy a tchibo nagyon aprószemű volt, de azért már kezdtem megijedni. Remélem most már minden rendben lesz.
-
bobby_30
tag
Köszi a segítséget. A harmadik főzet már nem eresztett, és rendesen lejött a kávé is. Lehet be kellett járódnia. A különbség csak annyi volt hogy meleg vizet tettem bele. Majd próbálgatom. Ha valaki le akarja cserélni valamelyik hairo kézi darálóját komolyabbra akkor szóljon nyugodtan átveszem. Aztán ki tudja ha beindulok lehet veszek én is valami komoly cuccot.
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
A profik segítségét szeretném kérni. Ma megjött a 4 személyes brikkám. Az első próbafőzéskor valamilyen őrölt tchibót raktam bele, ami elég aprószemű. A vizet a max. jelig raktam majd elkezdtem főzni a kávét. Viszont a kávé az alsó tartály, illetve a felső tartály közt kezdett el kifolyni. A kávékiöntőbe csak pár csepp kávé folyt le, viszont az egész gáztűzhely tiszta kávé lett. A pukkanás is elmaradt természetesen. Következő próba omnia, ez valamivel durvább őrlés. Víz max jelig, majd nagyon erősen ráhúztam a tetejét hátha elsőre az volt a baj. Ismét eresztett az illesztésnél, pukkanás semmi. Kézzel felhúztam a szelepet, ekkor elkezdett lefolyni a kávé lényegében hibátlanul, még habja is volt valamennyi. Szerintetek mi lehet a baj? Van itthon pár mezei kotyogósom azok gond nélkül lefőzték ezeket az őrölt cuccokat. Illetve még azt szeretném kérdezni hogy a szűrőt tele szoktátok-e teljesen rakni, ugyanis nekem nagyon nagynak tűnik a max vízhez képest. Az is furcsa hogy ha a max. vizet beleöntöm, az lényegében az alsó tartály negyedéig ha ér. A régi kotyogósokat mindig szelepig töltöttem, itt ha a max vizet belerakom akkor is csak épphogy van benne. Előre is köszi a segítségeteket. -
bobby_30
tag
Köszi a tanácsokat. Még annyit kérdeznék hogy milyen őrőlt típusokat kedvel ez a szuperkotyogó. Magyarul melyik kávéfajtával lehet kihozni belőle a legjobbakat. Ígérem utána nem kérdezgetek. Legfeljebb majd akkor ha egy következő szintre szeretnék lépni ebben az érdekes világban.

-
bobby_30
tag
Sziasztok!
Már sokadjára cserbenhagyott a Saeco Vienna kávéfőzőm és helyette keresnék valami üzembiztosabb gépet. Egy kicsit visszaolvastam nálatok, és úgy döntöttem veszek egy Brikka kotyogóst. A jó kávét szeretem, de különösen nagy ínyencnek nem tartom magam. A kérdésem annyi lenne hogy vegyek-e valamilyen őrlőt is egyből hozzá, vagy vannak olyan kávétipusok aminek megfelelő a szemcsemérete. A segítségeteket előre is köszönöm. Illetve még annyi lenne hogy jelenleg max30-at tudnék áldozni kávéfőzőre. Szerintetek maradjak az eredeti gondolatnál, vagy ennyiért már lehet olyan gépet venni ami sokkal jobb lenne mint a Brikka.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest