Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
tottijani
üzenetére
Sajnálom, hogy nem vált be. A koffeinmentes viselkedése eléggé eltér a többitől, sokkal "ridegebbek" a szemek. A szokásos dózist érdemes 0,5-1 grammal megnövelni, illetve őrlemény terén is sokkal finomabbat kér a többi kávénkhoz képest. Nálam 18,5g-ból 44g ital a recept, és jól áll neki a 45 másodperces lefolyás is (illetve tovább lehet tompítani akár 50s csapolással). Érdemes 1:2,3-1:2,4 arány körül húzni. Nálam konstans 93 °C a kijelzett PID hőmérséklet.
Szerk.: OFF
-
72lakiluk
tag
válasz
tottijani
üzenetére
Én ugyan nem iszom decaf féléket, de az asszonynak rendszeresen főzök. Emlékeim szerint a White Sand őrlemény illata isteni volt, illetve a csökkentett tartalmúnak az íze is ( azt ittam ). Melyik fajtából tudtál előhozni tejcsokit vagy bármilyen ízjegyet ? nem kötözködök, csak infót gyűjtök
-
-
stereofan
tag
válasz
tottijani
üzenetére
szerintem ezt a kis podos gépet nem éri meg átalakítani, ha egyáltalán lehetséges az átalakítás.
még ha fej rész cserélhető is lenne, akkor is honnan lesz hozzá fej, kartartó, a kosarakról, karról nem beszélve, ezeket nem lehet külön beszerezni (a normál őrölt kávéval használatos változatnál ezek az alkatrészek biztosan különböznek).
viszont szépen rendbetéve ez egy jó termoblokkos podos gép lehet.
ez a kisgép ilyen kivitelben is igen ritka, én a helyedben kipróbálnám poddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is tettem próbát és tiszteltem a progresszív kávéivóknak, de asszem maradok a klasszik vonalon.
Kíváncsi vagyok én is.
az én méretbeli igényem megállt a mininél.