Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaligula
tag
válasz
norbika06
üzenetére
Nem is erre gondolok. Sajnos sok név alatt fut ilyen-olyan módosításokkal: imat, Mokita, Quaha, Lelit, ráadásul gyártási évben is vannak eltérések. Azt lenne jó tudni, hogy az Imat gyártmányban réz kazán van-e, opv, stb. Erről sajnos neten nem tudtam kiásni infót.
Olaszpresszón más gépről van szó. -
fragola.6035
aktív tag
válasz
norbika06
üzenetére
Nem bosszankodok, csak értetlenül állok. Én vagyok az egyik legnagyobb Gaggia ellenes. De azért egy Lelittel szemben a 2014 előtti Gaggiákat jóval magasabbra pozicionálnám. De lehet, hogy nincs igazam.
Soldiernek: a Cremina biztos hogy ajánlott, csak előbb szakemberrel el kell takaríttatni belőle az azbesztet. Az azbesztnek tényleg semmi helye a konyhában semmilyen formában. Hoztak volna már nem egy olympiát, de a tulaj azt se tudta, hogy azbesztes vagy nem azbesztes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És van benne anyag rendesen.