Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
BURN28
üzenetére
Azt nem ertem ha valaki hamburgira adja az agyat azaz jo vilagosra hogy lehet neki tul savas? Akkor a ¿¡%*ert vesz vilagos porit? Igyon szenet...
Annyi helyen hallottam ezt es felb@sz ha valaki nem akar savas kavet inni igyon blendet, vagy legyen egy fele francia pori, mert a spec. SO-t szenfosra porkolni annyi ertelme van mint a jo draga vorosbort freeway kolaval felonteni
Bocs ez kijott belolem, nem feltetlen neked cimeztem, csak ide kapcsolodik
-
tariattila
veterán
válasz
BURN28
üzenetére
A nem alubojleres nem fog kijönni 70-85-ből...nekem 90- ben állt meg az első szériás, meglepően keveset futott, gyári állapotú, legnagyobb rézbojleres Faema Family PID-elve, totál szétszedés-tömítéscserék után....
már csak egy kartömítést kell cserélni és kész az űber otthoni gép
nagy szerencsével foghatsz ki ilyet ettől olcsóbban
-
dugesz77
őstag
válasz
BURN28
üzenetére
Nálam egyszer produkált ilyet a Mini Mill. A fekete műanyag középső tengelymegvezetőnél van egy fekete két oldalon nútólt műanyag megvezető. Az alá került valahogy egy nagyobb darab kávé és ezért nem tudtam rendese összehúzni az őrlő késéket egymáshoz. Vagy csak egyszerűen rosszul raktad össze. Az álló cerámiarész lehet nincs rendesen a helyén. Itt egy video, én is raktam már rosszul össze.
-
dozó
tag
válasz
BURN28
üzenetére
A Hario Mini Mill annak ellenére hogy nem igazán olcsó és sokak által dicsért, a saját véleményem szerint egy elég gyenge őrlő(nem espresso képes), ezt több havi használat után mondom, az őrlés minőségén a cellúxos tuningal, és az állító csavar lecserélésével egy önzáró anyára, tudtam javítani de espressohoz így sem az igazi, csak ha nincs más alternatíva. (áramszünet, a szabadban kotyogóhoz, brikkához, oda tökéletes.)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone-t használók OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Adobe Photoshop
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annyit megígérek, hogy a tisztes kollégákra való tekintettel részemről nem lesz több élcelődés, és őszintén drukkolok a korrekt iránynak.