Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Mar vidi sem kell, megcsinaltam.
Tenyleg csak a konzol... Ma megint lemertem, 15 perc kellett a gepnek az uzemmeleg allapothoz. Majd lovok egy vidit, milyen lefolyasu a mostani setup, hatha tudtok tanacsot adni, jo e vagy nem.mester6: Uh, isten vagy, koszi. Ezt kerestem, de csak darabokat talaltam belole.
Mod: elso probalkozasra eltoltam a tejhabositast, tul magas lett a homerseklet.... De az elso linken levo vidi a legjobb, kb. eetem a lenyeget. A szog az megvan, csak azt nem ertettem, mikor kell ki es beljebb tolni a veget.
-
MPowerPH
félisten
Szerintem megtalaltam a megoldast.
Vagyis a problemat...
A burkolat leszedese gondolom ugy megy, hogy eloszor a teteje, aztan a ket oldala, majd az elso burkolat? Bar jo lenne hozza rajz. -
MPowerPH
félisten
Holnap lovok videot is, bar a kep is beszedes. Ennek zart pozicioban kicsit feljebb kellene megallni, nem a burkolatnak utkozve.
Azt hiszem ha megoldom, kerek egy part refundot ezert, kicsit faragok meg abbol az arbol.
Btw, valszeg ezert tort el a rajta levo gyari fedoelem. Nem zart le, mert az kitartotta, es gondolom valamelyik szakbarbar 'csakazertis' erobol lenyomta, ezzel letorve a pockoket, amik tartjak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tenyleg csak a konzol... Ma megint lemertem, 15 perc kellett a gepnek az uzemmeleg allapothoz. Majd lovok egy vidit, milyen lefolyasu a mostani setup, hatha tudtok tanacsot adni, jo e vagy nem.