Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John3:16
csendes tag
Ha már új, dupla kazános, PID-es gépről beszélünk és van rá keret akkor érdemes lenne ezeket is megnéznie:
Expobar OFFICE LEVA Dual boiler
Ez utóbbi sajnos legközelebb csak Ausztriában kapható, de éppen akciós (1300 EUR 1400 helyett).
Mindkét gép:
- direkt kávéőrülteknek készült
- rendkívül jó a hőtartása a csapolás alatt (0,5-1 Celsius fokon belül marad egy dupla csapolása alatt)
- nagyon jó a gőze
- igényesen, jó anyagokból megépített, tartós konstrukció
- rendszeres karbantartás mellett igen hosszú ideig jól fog működni
- valószínűleg sosem kell majd lecserélni őket, hacsak el nem jut a főnököd a nyomásprofilozásig
-
Bazsee71
őstag
A kinézett őrlő egy kezdő masina, kis elektronikával felokosítva, a célnak tökéletesen megfelel (személyes véleményem, hogy közel nem ér annyit, amennyit elkérnek érte).
Ha a dual boiler is szempont, akkor szerintem érdemes megnéznie a Catler ES 9010-est is. Catler = Gastroback
A Magister-rel nincs tapasztalatom, de minden bizonnyal jó masina. Viszont gyárilag nincs PID, azzal pedig szerintem ugrik a garancia (én mondjuk ezt bevállalnám, nem túl komplikált cuccok ezek, olcsó alkatrészekkel). Illetve nincs külön gőzkazán, így ha tejhaboznak, akkor ez kompromisszumokkal jár.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Naponta mennyi kávét toltok?