Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsee71
üzenetére
én csak kettőt pörköltem belőle eddig, a második sötétebbre vettem (középbarna) a javaslatok alapján, de nekem így nagyon lapos. brutál cremás, csokis is, meg füstös, de más semmi, savak nulla. tényleg egy az egyben olyan ízre, mint egy 80:20-as olasz blend, leszámítva a robusztás büdösség hiányát.
harmadikra megállítom hamarabb, illetve megpróbálom kicsit visszavenni az utolsó 5 percet, hátha történik valami csoda

(azt már látom, hogy egy-egy konkrét kávéból is jó sokat kell pörkölni, mire kitapasztalja az ember, hogy hogy jó... szóval valahogy okosnak kéne lennem, mert ez a 3 helyről veszek 5-5 féle kávét hamar oda fut ki, hogy fél évig csak vackokat iszunk, akkor viszont asszony megeteti velem a pörkölőt
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Temu
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Eladó egy s21+ 5g
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest