- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz
Parci
üzenetére
Jelenleg az a perverzióm hogy minél gyorsabban tekerjem le az adott mennyiséget. Volt itt kolléga aki azért adta el mert nehéz tekerni. Hát nekem olyan mintha pillecukor lenne. Mondjuk erős fiú vagyok biztos ezért van
Párom alig bírta eleinte megmozdítani, most már percen belül meg bőven ő is. Ő jobban hiányolja az NZ-t, de már kezdi megszokni.
Karácsonykor 8 dupla ment zsinórban, ott kicsit izzadtam már a végére, de simán adta. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Parci
üzenetére
na igen, filtert pillanatok alatt letol a JX, azt tekerni is vajsima. én még kiélem magam a tekergéssel, addigra talán a "bejáratás" is meglesz. aztán mire végre összeállt, költhetek megint a SJ-ra, egy F64 kést megérdemel beszabályzással, meg fragola mester remélem a ki tudja javítani a hibákat, amiket egy-egy disztribútor ráejtés meg társai okoztak a béna kezemből...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest