Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Musicbox #1057 üzenetére
És ezért ad nekünk a liba: tepertőt..
Tegnap egyébként kipróbáltam a kézi darálómat. Sajnos elsőre nagyon porszerűre sikerült. Féltem hogy nem lesz elég apró, ezért jól meghúztam, de a liszt méretű szemcse nem tűnt ideálisnak
Később mikor már szemcseszerű volt, lefőztem egy adagot, de sajnos a korábbi előre őröltnél megszokott tömörítési erővel 30 mp. alatt nagyon erősen küzdve is csak két kanálnyi lé jött le, úgyhogy állítottam rajta még vagy 2 fél tekerésnyit. Sajnos most így eléggé szór a szemcseméret, nagyobb darabkák is keverednek közé, és kevés por is van benne, úgyhogy alighanem kell egy őrlő, azonban a lepróbált kávé megfelelőnek tűnő idő alatt megfelelően képződő krémmel, kellő mennyiségben jött le (itt a megfelelő a gép képességeinek megfelelőt jelenti) erős volt, kellemes ízű, masszív cremával.
Ha már benne voltam a kísérletezésben, házi teljes tejjel toltam a tejhabot, kicsit furán sikerült, de nem volt rossz. Viszont így a cappuccino..nem semmi ízű volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest