- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Nem ismerem a CM902-t, nem tudom, hogy jó-e az esztergált cucc.
Talán egy méretegyeztetés megmondja.
Ha a babtartály alján levő csatlakoztató fekete műanyag elem ugyan az, akkor jó lehet.
Tettem fel a hirdetéshez egy másik fotót, azon látszik a babtartályról leszerelt műanyag csatlakozó elem. Hasonlítsd össze a tiéddel.
Ha hasonlít, akkor privátban egyeztessünk méreteket.
Egyébként 18-20 gramm belefér, az az igazság, hogy én 8-9 grammal használtam szimplához. Egy-kèt alkalommal próbálkoztam 18 grammokkal, de belefért.
Üdv! -
CB
senior tag
Üdv!
Ha valaki esetleg kipróbálna egy Graef CM702 őrlőt úgy, hogy egy adagossá át van alakítva, akkor ezekkel a kiegészítőkkel megteheti.
Eladtam az őrlőmet, a vevőmet nem érdekelte, így visszaalakítottam eredeti állapotába.
A babtartály alján levő két darab csavar oldásával át lehet alakítani az őrlőt, ill. visszaalakítani.
Korábban készítettem hozzá egy "őrlemény kidobó rotort" is (nem tudok jobb nevet kitalálni), amit szintén küldök a szettel. Ez egy neves, egyadagos őrlő mintájára készült. -
CB
senior tag
válasz
capafog23 #3181 üzenetére
Szerintem a 100+ -osokat is sepregetni, pofozgatni, körtepumpázni kell, mert marad bennük.
A Graef legalább nem nehéz, könnyű dönteni pofozni, sőt, én az egészet meg szoktam emelni, és néhányszor az asztallaphoz koccintani az őrlés végén.
Vagy ott a Niche Zero 200+-ért, minden másra ott a mastercard. -
CB
senior tag
válasz
Mortein #2992 üzenetére
Alátétezni akkor kell, ha az őrlőn szinte a legkisebb finomsági értéknél vagy, de még így sem elég finom az őrlemény. Ekkor a forgó kúpos kés alá kell tenni alátétet, így közelebb kerül az álló késhez a forgó.
Ekkor az eddigi, pl. 3-as fokozatból lehet akár pl. 7-es is. Így megint lehet finomítani az őrleményen, az eddigi 3-as finomság sokkal finomabb szemcsét eredményez. Az alátétezéssel vigyázni kell viszont, hogy a kések ne érjenek össze, ha lejjebb veszed az értéket. -
CB
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest