- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Nem ismerem a CM902-t, nem tudom, hogy jó-e az esztergált cucc.
Talán egy méretegyeztetés megmondja.
Ha a babtartály alján levő csatlakoztató fekete műanyag elem ugyan az, akkor jó lehet.
Tettem fel a hirdetéshez egy másik fotót, azon látszik a babtartályról leszerelt műanyag csatlakozó elem. Hasonlítsd össze a tiéddel.
Ha hasonlít, akkor privátban egyeztessünk méreteket.
Egyébként 18-20 gramm belefér, az az igazság, hogy én 8-9 grammal használtam szimplához. Egy-kèt alkalommal próbálkoztam 18 grammokkal, de belefért.
Üdv! -
CB
senior tag
Üdv!
Ha valaki esetleg kipróbálna egy Graef CM702 őrlőt úgy, hogy egy adagossá át van alakítva, akkor ezekkel a kiegészítőkkel megteheti.
Eladtam az őrlőmet, a vevőmet nem érdekelte, így visszaalakítottam eredeti állapotába.
A babtartály alján levő két darab csavar oldásával át lehet alakítani az őrlőt, ill. visszaalakítani.
Korábban készítettem hozzá egy "őrlemény kidobó rotort" is (nem tudok jobb nevet kitalálni), amit szintén küldök a szettel. Ez egy neves, egyadagos őrlő mintájára készült. -
CB
senior tag
válasz
capafog23 #3181 üzenetére
Szerintem a 100+ -osokat is sepregetni, pofozgatni, körtepumpázni kell, mert marad bennük.
A Graef legalább nem nehéz, könnyű dönteni pofozni, sőt, én az egészet meg szoktam emelni, és néhányszor az asztallaphoz koccintani az őrlés végén.
Vagy ott a Niche Zero 200+-ért, minden másra ott a mastercard. -
CB
senior tag
válasz
Mortein #2992 üzenetére
Alátétezni akkor kell, ha az őrlőn szinte a legkisebb finomsági értéknél vagy, de még így sem elég finom az őrlemény. Ekkor a forgó kúpos kés alá kell tenni alátétet, így közelebb kerül az álló késhez a forgó.
Ekkor az eddigi, pl. 3-as fokozatból lehet akár pl. 7-es is. Így megint lehet finomítani az őrleményen, az eddigi 3-as finomság sokkal finomabb szemcsét eredményez. Az alátétezéssel vigyázni kell viszont, hogy a kések ne érjenek össze, ha lejjebb veszed az értéket. -
CB
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest