- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz
hyperspace #6965 üzenetére
A legjobb, hogy klubtagnak kell lenni és csak úgy jár... Vagyis egy új belépőnek először rendelnie kell valamit tőlük és azután lehet az ingyen gépes promóban részt venni...
Kapszula ára: vannak nagyobb kapszulák pl ami 150ml kávét tartalmaznak. Akkor azt vehetjük úgy, hogy 2-3 kávé nemde? Mert úgy már annyira nem tűnik soknak.
-
csuzda
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #6928 üzenetére
Munkában hétfőn elkezdtem megírni a választ amiben köszönetemet fejeztem ki, hogy ilyen részletes leírást adtál nekem. Sajnos annyi meló volt, nem tudtam befejezni, így 3,5 napja áll ott az írás
BB Topikban linkelték ezt az akciót.
Mennyire éri meg ez a kapszula? Aki vesz ilyet, melyik ízt tartja a legjobbnak? Mennyire jó ez a kávéfőző? Nem sok kommentet találtam ezzel kapcsolatban. -
csuzda
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #6921 üzenetére
Nem sértés, köszönöm szépen a segítséget neked is és a többieknek is!
#6741kommentben linkelte a kolléga a spáros akciót. Mennyire nehéz összeszedni a 20 pontot?
Tegyük fel, megveszem a a DeLonghi 785-t. Ehhez nekem még mit kéne vennem? Gondolom darálót, abból a Graef CM 800-t javasoltátok, hogy nagyon jó. Ezen kívül kellene más valami?
Hogy működik a darálás? Mindig annyit darálsz le amennyi kell? Vagy többet és valami pici zárható dobozba teszel? A darálási fokozatot majd az mondja meg, hogy milyen a kifőtt kávé íze? Mire jó a tejhabosító?
Több kérdés nem jutott eszembe
-
csuzda
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #6910 üzenetére
Vacak?
Anyukám boldogan használ egy fele ennyibe kerülő Szarvasit.
Most utána néztem a készítésének és a fene se fog ennyit szenvedni vele... Vegyek pörkölőt, daráljam is be, tároljam 1 hétig, de csak akkora mennyiséget amit max 4 hét alatt meg is iszok? Ha ezt javasolja a hardcore cafe akkor biztos nagyon finom így elkészítve, de nem akarok 40k-t költeni egy darálóra, x ezret egy pörkölőre, meg kb 100k-t egy gépre.
Mit javasolnátok inkább egy kezdőnek? Legyen inkább egy kapszulás kávéfőző? Ha igen, akkor melyikhez a legjobb/legolcsóbb a kapszula?
Esetleg próbálkozzak meg egy automata géppel? De az meg óriási nagy kiadás egyben. -
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Kollégákkal azon tanakodtunk, hogy veszünk munkahelyre kávégépet. A Lidl eszpresszo kávéfőzőről mi a véleményetek? [újság]
Egyikünk se ért a kávéhoz, főként cappuccinot veszek a kávéautomatából vagy néha kapunk kávégépből. Utóbbi elég drága, egy olcsóbbat szeretnénk, így akadt meg most a szemem a lidl-ös eszközön. Mit gondoltok róla?Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged