- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A hosszú kávékat tejjel készítik. Én is rendeltem 230 ml-s kapszulát próbából de 1-2 próbálkozás után sokkal hamarabb leállítottam főzés közben - vertuónál le lehet ez előny - mint ahogy lejött volna mert ha mind engedtem a végeredmény egyre gyengébb lett. ja, én sosem iszom kávét tejjel és cukorral ez hozzá tartozik. Aki igen annak bizonyára jó lesz a végeredmény. Számold azt is, hogy a hosszú kávék hol vannak már árban? 200 felett.....én a bialetti moka kotyeszommal duplát főzök és számításaim szerint 100-as alatt. Szemes kávét őrlök főzés előtt és szerintem a volt vertuóhoz képest meg vagyok elégedve a végeredménnyel kb negyed áron.
Mivel a nespresso.hu oldalán jársz szinte mindent megtalálsz amit tudni érdemes/akarsz, csak jól nézzél szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest